≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan sprema novu "bombu": Zek Ledej potpisuje novi ugovor sa crno-belima!?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli žele da zadrže najbolje košarkaše

  • 29
Zek Ledej Foto: Marko Jovanović

Posle produženja ugovora sa Kevinom Panterom, Partizan nastavlja sa građenjem tima za novu sezonu, i to, produžetkom ugovora sa jednim od najboljih košarkaša u prošloj sezoni, Zekom Ledejom, kako prenosi BasketNews.

Ledej je jedan od najtraženijih košarkaša na tržištu, a  BasketNews prenosi da bi upravo Amerikanac mogao da ostane u crno-belom dresu i u narednoj sezoni i da je dogovor dve strane veoma blizu.

Ono što navode kao glavnu prednost za nastavak saradnje, jeste činjenica da je i Kevin Panter potpisao novi ugovor, pa bi na ovaj način igrači. zajedno sa Željkom Obradovićem, nastavili tamo gde su stali u nedavno završenoj sezoni.

Ledej je prethodne sezone u Evroligi prosečno beležio 10,7 poena , uz 4,6 skokova i prosečan indeks korisnosti 12,6. Bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule u ABA ligi pošto je u finalnoj seriji sa Zvezdom prosečno beležio 13,8 poena, uz 55 odsto šuta za tri poena.

(Telegraf.rs)

Video: Zek Ledej izjavom zabrinuo Grobare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuking

    2. jul 2023 | 11:48

    Neverovatno iritantan lik, sa odvratnim grimasama, neartikulisanim pokretima, ružnim stilom i nesportskim ponašanjem.

  • taifun

    2. jul 2023 | 11:39

    Zašto da ne. Mi imamo tu privilegiju da ne plaćamo trenera jer je legenda kluba, te pare koje bi bile namenjene za trenera možemo preusmeriti na dovođenje igrača, nismo mi kao fmp dunsteri iz železnika da nemamo legende koje bi uskočile finansijski ako zaškripi. Njima država zato mora da pomaže 5× više ali dzabe arapi rusi pomoc drzave ... Sampion je opet Partizan

  • Mirko

    2. jul 2023 | 11:32

    Znači i sledeće sezone će prsti šorc u suzama navijača iz Železnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA