≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo! Evo kolika je plata Zeka Ledeja posle produžetka ugovora s Partizanom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nimalo slabe cifre

  • 67
Zek Ledej Foto: Marko Jovanović

Košarkaši klub Partizan je završio još jedan veliki potpis za iduću sezonu, pošto će u crno-belom dresu i naredne dve godine igrati Zek Ledej, iskusni krilni centar, koji je u protekloj sezoni postao i jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Evropi.

Ledej je stigao pre dve godine u Partizan, te je ostao bez ugovora ovog leta, što je alarmiralo mnoge klubove u Evropi da krenu po nejgov potpis.

Najveći timovi Evrope su se praktično "otimali" za njega, između ostalih se pominjao Efes, Barselona, Panatinaikos, pa i Makabi, ali, Ledej je odlučio da ostane veran Partizanu, te da posle Kevina Pantera i on produži ugovor sa klubom.

Veliko pitanje jeste, koliku će platu dobiti centar u novoj sezoni, a kako Telegraf saznaje, radi se o cifri od 4.000.000 evra za dve godine, na koliko se obavezao. Pored toga, Ledej će dobiti i određene bonuse u slučaju trofeja u ABA ligi, kao i određenih rezultata u Evroligi.

Partizan je svim silama želeo da zadrži košarkaša, odmah mu je ponudio cifru od 1.500.000 evra za godinu dana, ali, Ledej je odmah fiksirao svoju cenu, koju su crno-beli odlučili da ispune.

Takođe, Partizan je ovog leta ostao i bez Matijasa Lesora i Dantea Eksuma, pošto je centar otišao put Panatinaikosa, dok je Australijanac otišao u NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Video: Zek Ledej izjavom zabrinuo Grobare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni-1970-

    2. jul 2023 | 20:17

    Ali Partizan mu odmah ponudio 500 hiljada evra, a zavrsilo se na 2 miliona po sezoni, sjajno saznaje Telegraf...😂😂😂

  • Strašno

    2. jul 2023 | 18:42

    Makabi mu nudio 1,2 miliona a Partizan maltene duplirao da ostane!? Pa nije on Lebron lično

  • Vasa

    2. jul 2023 | 19:20

    Igrao za 600 hiljada i trazijo duplu platu ,a dobijo 2 mil po sezoni,o cemu se radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA