≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretukao ženu, sada ima problem oko novog ugovora: Bridžis sledećeg leta postaje "fri agent"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Hornetsima ostaje još godinu dana

  • 0
Majls Bridžis, Šarlot Hornets Foto: Alex Slitz / Zuma Press / Profimedia

Kako jednim potezom sebi možete ugroziti karijru. Dobar primer dao je Majls Bridžis, još godinu dana košarkaš Šarlot Hornetsa.

Sredinom 2022. godine mladi igrač je pretukao svoju ženu. zbog čega je uhapšen nekoliko meseci kasnije, a u aprilu ove godine zaradio je i suspenziju od 30 mečeva. Pošto je proteklu sezonu propustio zbog povrede, NBA liga je odlučila da krilni igrač odradi još samo deset u predstojećoj kampanji.

Njegov ugovor je u međuvremenu istekao, ali nije dobio novi u skladu sa brojkama koje je imao u pretprošloj sezoni. Na pregovore je upravo najviše uticala čitava situacija sa porodičnim nasiljem.

Adrijan Vojnarovski je javio da će Bridižis ipak ostati u timu do još godinu dana za sumu od 7,9 miliona dolara, međutim narednog leta postaće neograničeni slobodni agent.

Krilni košarkaš je 2018. godine izabran kao 12. pik od strane Šarlota i za pet godina ima prosek od 13,4 poena i 5,6 skokova.

Inače, trećeg dana NBA pijace nije bilo uzbudljivo kao tokom prva dva. Kodi Zeler je potpisao na godinu dana se Pelikansima, Loni Voker sa Netsima, dok je Kori Džozef pojačao Voriorse.

Podsetimo, i Nikola Jokić je dobio novo pojačanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA