Vreme čitanja: oko 1 min.

Kevin Panter odbio NBA zbog Partizana!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten crno-belih imao je pregovore sa Torontom

  • 3
Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Kevin Panter, kapiten Partizana, produžio je nedavno ugovor sa crno-belima na još dve godine. Interesovanje za Pantera bilo je ogromno posle odlične sezone koju je imao u Partizanu, a pored brojnih evroligaša, želeli su ga i u NBA ligi.

I to ga je želeo Srbin, novi trener Toronta Darko Rajaković, a Panter je detalje pregovora otkrio gostujući u Urbonus potkastu, kod novinara "BasketNews-a", Dontasa Urbonasa.

- Zaista smo ozbiljno razgovarali sa Toronto Reptorsima, mislio sam da ću dobiti šansu. Neko vreme su trajali pregovori i postojala je mogućnost da odem tamo. Nije se poklopilo, jednostavno se nismo dogovorili - rekao je Panter i istakao da nije dobio dovoljne garancije.

- Pokušavao sam dosta dugo da vidim da li je ponuda ozbiljna ili ne, jer NBA ponude često nisu ozbiljne. Oni će ti dati negarantovani ugovor i reći će da je sve super ako ostaneš, ako se ne dokažeš onda odlaziš. Kada sam ja u pitanju, morate da mi ponudite i ugovor, ne da budete samo jaki na rečima. Tako da sam ostao u Evropi - rekao je Panter, koji je na kraju potpisao unosan ugovor sa crno-belima, koji je i zaslužio kao jedan od najboljih igrača u Evroligi prošle sezone.

(Telegraf.rs)

Video: NBA alej up Pantera i Ledeja: Arena na nogama posle ovog poteza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA