Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik Džikićevog kluba iz Izraela zvao Jama Madara, ali plejmejker želi da ostane u Partizanu i ove sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelski mediji pišu da je Hapoel iz Jerusalima ambiciozno pokušao da privoli beka crno-belih

  • 3
KK Partizan, Media Day, Jam Madar Foto: Nikola Tomić

Oko mnogo transfera se vodi polemika u ovom momentu u regionalnoj košarci. Jedan od igrača koji svakako privlači dosta pažnje je i Jam Madar, koji je naglasio da želi da ostane još jednu godinu u Partizanu i sarađuje sa Željkom Obradovićem.

Ipak, to nije zaustavilo vlasnika Hapoela iz Jerusalima, Matana Adelsona, koji je kupio deonice ovog kluba za 20.000.000 dolara, da uputi ambiciozan poziv izraelskom plejmejkeru.

Prema pisanju izraelskog portala Sport5, on je istakao da bi voleo da vidi Madara u Hapoelu iz Jerusalima, čiji je trener prošle sezone bio Aleksandar Džikić, već naredne sezone.

Ali verovatnoća za to gotovo da ne postoji, jer Madara trenutno ne zanimaju nastupi u Evrokupu, već isključivo sa Partizanom u Evroligi ili u slučaju ponude iz NBA lige.

Interesovanje za Madara su prethodno već iskazali Bajern iz Minhena, kao i Panatinaikos. A još ranije je Hapoel objavio da će produžiti ugovor sa Džikićem na mestu šefa struke.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    4. jul 2023 | 14:51

    Šta je pisac hteo da kaže, Dzikic vodi Hapoel iz Jerusalima, a Hapoel Tel Aviv igra Evrokup, dakle koji tim je tražio Madara?

  • Igor Grobar

    4. jul 2023 | 14:19

    Zauzima mesto našim mladim igračima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA