≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić i Đoković jedan do drugog: Završen prelep mural srpskih asova na zidu Studentskog doma "Rifat Burdžević"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografijom se pohvalio i upravnik ovog doma, gospodin Mladen Čukanović

  • 5

Jedan je šampion NBA lige i dvostruki MVP takmičenja. Drugi je osvajač 23 Grend slem titule i najbolji ikada koji se pojavio na teniskim terenima. Nikola Jokić i Novak Đoković podarili su nam mnogo razloga za osmeh u prethodnih nekoliko godina.

I sami su međusobno pružali jedan drugome podršku i pronalazili vremena za druženje onda kada je to bilo moguće. Ponašali su se kao pravi šampioni, a u jednom studentskom domu u Beogradu rešili su da ovekoveče njihove velike uspehe.

Naime, ovih dana su se u Ulici Milana Rakića 77 odvijali veliki radovi. Na glavnom zidu Studentskog doma "Rifat Burdžević" oslikavan je ogroman mural na kojem su se našli likovi naših Nikole Jokića i Novaka Đokovića.

Mural, Novak Đoković, Nikola Jokić, Studenski dom Foto: Mladen Čukanović

Studenti su u prolasku sa znatiželjom posmatrali šta se to dešava i bili su oduševljeni onog momenta kada su shvatili šta se to događa. Ogromnu inicijativu poveo je upravnik ovog doma, Mladen Čukanović, koji se potom i pohvalio konačnim izgledom murala koji će krasiti ovu ustanovu.

Sve je urađeno u dogovoru sa studentima, osobljem i upravom Studentskog centra Beograd.

Nema sumnje da su naša dva najveća asa to zaslužila, a u video snimku koji se nalazi na samom početku možete videti i kako su tekli radovi na oslikavanju zida Studentskog doma "Rifat Burdžević" na Zvezdari.

Mural, Novak Đoković, Nikola Jokić, Studenski dom Foto: Mladen Čukanović

(Telegraf.rs)

Video: Ovo su najplaćeniji srpski sportisti: Jokić uskoro prevazilazi Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mico

    4. jul 2023 | 14:54

    Bravo Mladjo brate, svetao primer jednog velikog patriote. Samo napred i sve najbolje!!!

  • NS

    4. jul 2023 | 14:38

    Vrhunski izgleda.

  • Pa

    4. jul 2023 | 16:10

    Oni nikada ne mogu biti jedan do drugog! Novak je nešto posebno, neponovljivo, planetarni sportski uspeh koji će još dosta dugo ostati ne dostižan. Intervijui za novinare su mu duboko misaoni (nije konfuzan), sa uvek prisutnom dozom pristojnosti i nacionalne pripadnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA