Vreme čitanja: oko 1 min.

Marka: Real Madrid "vezao" Kampaca na tri godine!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Medij blizak "Kraljevskom klubu" ponovo

  • 22
Fakundo Kampaco Foto: Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

Fakundo Kampaco zvanično još nije napustio Crvenu zvezdu, na stolu i dalje ima ponudu crveno-belih, ali po svemu sudeći, šanse da on ostane su minimalne.

Već dugo se priča da je argentinski plejmejker dogovorio sve sa Real Madridom, a prema pisanju Marke, sve je već rešeno.

Naime, u tekstu u kojem se Marka bavi pitanjem Valtera Tavaresa, centra Reala koji ima ponudu Portlanda iz NBA lige, provučena je i informacija o Kampacu.

Marka piše da Real pravi dugoročni plan, zasnovan na tri stuba, a kao jedan od njih okarakterisan je upravo Kampaco.

- Real Madrid je poslednjih meseci pravio plan narednih sezona i do sada su preovladavali odlasci (Hanga, Korneli, Vilijams-Gos, Rendolf), ali nisu zanemareni ni dolasci. U tom smislu Real je već tri sezone vezao Fakunda Kampaca, produžio ugovor sa Gabrijelom Dekom do 2028. godine i mesecima pregovara da zatvori obnovu svog trećeg stuba - Edija Tavaresa. Za sada bez uspeha - navodi Marka.

Objašnjenje za Tavaresa je da su pregovori zapeli, da on želi u NBA i Portland koji mu je poslao ponudu, ali da se pita Real Madrid sa kojim centar sa Zelenortskih ostrva ima ugovor na još godinu dana. Ukoliko Tavares hoće ranije da ode, moraće da otkupi sam klauzulu i da plati šest miliona evra iz svog džepa, ili će morati da odigra još jednu sezonu, nakon čega će moći besplatno da ode gde bude želeo.

(Telegraf.rs)

Video: Magični potez Kampaca: Ukrao loptu, pa je probacio kroz noge Smailagiću i podelio asistenciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JDAleksandar

    4. jul 2023 | 17:11

    U finalnoj seriji protiv Partizana imao 30% suta iz igre.Po meni licno,previse novca za takvog igraca.

  • Dule

    4. jul 2023 | 17:09

    Odrao drzavu Srbiju, igrao za rekreativce a naplatio 2.000.000€ za par utakmica uz procenat suta 25% i po 5 grešaka, svaka mu čast za umeće

  • Istina

    4. jul 2023 | 16:29

    Ma nekk idee cigllaa visee nista nije bolji od vildoze bio siledzija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA