≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saga oko Mirotića se nastavlja: Svakako u crveno-belom, ali ne u Zvezdi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Informaciju prenosi dobro obavešteni grčki novinar

  • 5
Nikola Mirotić i Nemanja Nedović, Crvena zvezda - Barselona Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Saga oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti svoju karijeru nastavlja se sa novim informacijama koje dolaze direktno iz Grčke. Pisali smo da su Olimpijakos i Crvene zvezda glavni kanidati za potpis krilnog centra, a nakon informacije da mu je tim sa Malog Kalemegdana ponudio tri miliona evra po sezoni, sada su navodno Pirejci bliže potpisu.

Tamošnji novinar Pantelis Dijamantopulos gostujući u podkastu portala "Sport24" istakao je da je nakon odlaska Saše Vezenkova u Sakramento Kingse Mirptić glavna opcija i da je veoma blizu Olimpijakosa, iako iz kluba još uvek nema nikakve potvrde.

- Olimpijakos sada ima velike šanse da dovede Mirotića. Prepreke su srušene. Dve strane su pričale i atmosfera je ekstremno dobra. Mirotić je ljut. Odlučan je da promeni sredinu i prepečen je da dođe u Olimpijakos - rekao je Dijamantopulos u podkastu, potom i dodao;

- Klub ovo nije potvrdio zato što igračl ima validan ugovor sa Barselonom. U ovom momentu Olimpijakos je lider u trci, a i sam košarkaš želi da dođe. Našli su zajednički jezik u velikom obimu. Olimpijakos ne može ništa drugo da uradi. On čeka - zaključio je Dijamantopulos.

Podsetimo, Mirotić sigurno neće ostati u Barseloni koja pokušava da se reši njegovog astronomskog ugovora. On je u Kataloniju došao 2019. godine nakon angažmana u NBA ligi. Prethodno je igrao i za Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Video: Kampaco kratko i jasno posle pobede nad Partizanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi dolaze

    5. jul 2023 | 10:02

    Pa ko da je Dzordan u pitanju svaki dan o njemu.Ajde bivsa braco dajte mu sto veci ugovor ali cinjenica je nikad nece potpisujem Olimpijakos osvojiti evroligu.

  • Zoki

    5. jul 2023 | 11:55

    Zvezda te zove Nikola- Zvezda te ceka Nikola, samo ces ovde biti srecan i ispunjen. Ne propusti sansu i zapamti: ZVEZDA SAMO JEDNOM ZOVE, a u srcu ostaje zauvek!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA