≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo! Evo koliko će zarađivati Aleksa Avramović posle produžetka ugovora sa Partizanom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što treba istaći, jeste da su crno-beli tako uspeli da zadrže još jedan bitan šraf ekipe, a prethodno su novi ugovor potpisali i Kevin Panter i Zek Ledej

  • 22
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Košarkaški klub Partizan je završio još jedan veliki posao, s obzirom na to da je novi, dvogodišnji ugovor sa crno-belima potpisao i Aleksa Avramović.

Ono što treba istaći, jeste da su crno-beli tako uspeli da zadrže još jedan bitan šraf ekipe, a prethodno su novi ugovor potpisali i Kevin Panter i Zek Ledej.

Avramović je u Humsku stigao još 2021. godine, a u sezoni iza nas, bio je važan deo tima Željka Obradovića i uprkos problemima sa povredama, i prelomima, prvo desne, a posle i leve ruke.

Aleksa Avramović, Zek Ledej Foto: Marko Jovanović

Ipak, i pored toga je u protekloj sezoni odigrao 23 meča u Evroligi, uz prosečnoi 6,3 poena, uz 1,9 skokova i 1,6 asistencija. To je alaramiralo čelnike kluba, da sa Avramovićem produže ugovor, i tako zadrže srpskog plejmejkera.

Prema informacijama do kojih je Telegraf došao, Aleksa Avramović je u svom prvom mandatu igrao za 900.000 (450.000 godišnje, s obzirom na to da je potpisao na dve godine), a nakon mnogobrojnih povreda i želje da ostane, odlučio je da prihvati identičnu ponudu.

Stoga, Aleksa Avramović će, kako Telegraf saznaje, igrati za 900.000 i iduće dve sezone (450.000 po jednoj sezoni), uz određene bonuse u skladu sa rezultatima tima.

Podsetimo, Partizan je ovog leta ostao bez Matijasa Lesora koji je pojačao Panatinaikos, i Dantea Eksuma, koji je otišao u NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović izgrlio suprugu i zaplakao, Smajli sa sestrom slavio titulu Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    6. jul 2023 | 08:45

    Idemo Aleksa po jos trofeja. Gospodin Zeljko Obradovic je vec svima uterao strah u koske. Dah im zastane kada ga vide. Partizan sampion

  • Pošteni

    6. jul 2023 | 09:09

    U njih 12 igrač ima skoro ko Kampaco

  • Bata

    6. jul 2023 | 08:39

    Koje rasipanje novca?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA