Vreme čitanja: oko 1 min.

Sapunica Adetokumbo se nastavlja, oglasili se i Baksi: "Janis još nije doneo odluku..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčki mediji navode da je košarkaš imao skoro tri meseca da se oporavi, a nedavno se oglasio i njegov klub Milvoki

  • 0
janis adetokumbo Foto: Fiba/Eurobasket

Košarkaš Milvokija i grčki reprezentativac Janis Adetokumbo mogao bi da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo pošto se još nije oporavio od povrede kolena, prenosi grčki mediji.

Grčka Gazeta tvrdi da je Adetokumbo pre dve nedelje u SAD odradio artroskopiju kolena zbog čega razmišlja da propusti predstojeći Mundobasket. Košarkaški savez Grčke još čeka odgovor prve zvezde Milvokija da li će igrati za nacionalni tim.

Adetokumbo se povredio sredinom aprila na prvom meču prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA protiv Majamija, koji je potom eliminisao Bakse serijom 4:1 u pobedama.

Grčki mediji navode da je košarkaš Milvokija imao skoro tri meseca da se oporavi, a do sredine juna nije bilo nikakvih naznaka da Adetokumbo ima problema sa povredom.

Povodom ove situacije, oglasio se i prvi čovek Milvoki Baksa, Džon Horst.

- Kada je u pitanju zdravlje naših igrača, uvek sarađujemo sa igračem, sa njegovim agentom i  medicinskim osobljem kako bi doneli najbolju moguću odluku. U slučaju da odluči da zaigra za reprezentaciju Grčke, o tome ćemo razgovarati sa ljudima iz tamošnjeg saveza. Janis još nije doneo odluku hoće li nastupati za reprezentaciju ovog leta - istakao je Džon Horst.

Podsetimo, Grčka se nalazi u Grupi G sa selekcijama Jordana, Novog Zelanda i SAD. Mundobasket će održan od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Titulu brani selekcija Španije.

(Telegraf.rs)

Video: "Nemoguće je čuvati ga": Lučić nakon velike borbe sa Janisom Adetokumbom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA