≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slukas napustio Olimpijakos, evo u kom klubu nastavlja karijeru: Grci pišu da je Partizan među favoritima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deluje da se vraća u bivši klub, ali...

  • 2
Kostas Slukas Foto: MNPress

Kostas Slukas i Olimpijakos se rastaju po drugi put, a novi klub grčkog plejmejkera će i ovog puta biti isti kao kada je odlazio 2015. godine, makar prema tvrdnjama Hristosa Harpidisa. To bi značilo da će uskoro potpisati ugovor sa Fenerbahčeom.

Međutim i Partizan je i dalje u trci, prema informacijama iz drugog izvora i to ni manje ni više urednika Jurohupsa Arisa Barkasa.

Dugo se lomilo da li će Slukas ostati u Pireju ili ne. Čak je rukovodstvo kluba organizovalo razgovor sa njim, koji se evidentno nije završio uspešno.

Na društvenim mrežama Olimpijakos se sledećim rečima oprostio od svog igrača.

- Hvala ti za sve što si dao Olimpijakosu u protekle tri godine, kao i za veliki doprinos u osvajanju pet titula i plasmanu na fajnal-for Evrolige dva puta zaredom. Želimo ti sve najbolje u karijeri - piše u objavi.

Partizan je i dalje među klubovima koji žele da ga uzmu, prema tvrdnjama Barkasa. Sa druge strane Harpidis je već upisao Kostasa u roster Fenera.

Slukas je od 2008. do 2015. i od 2020. do sada nosio crveno-belu opremu, a u Feneru je bio od 2015. do 2020. godine. Ukupno tri puta je osvajao Evroligu, dva puta sa Olimpijakosom i jednom sa žuto-plavima.

(Telegraf.rs)

Video: Koga od igrača Zvezde je došla da podrži vatrena Hurikejnka?! Ivana Nikolić iza klupe crveno-belih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA