≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan zainteresovan za košarkaša Vojvodine: Klub "zacepio" nenormalno obeštećenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli neće moći da ispune finansijske zahteve

  • 15
Dušan Beslać Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Košarkaški klub Partizan polako sklapa tim za sledeću sezonu, a jednog od košarkaša crno-beli su želeli da dovedu iz Vojvodine. 

Naime, kako je potvrđeno Telegrafu, Željko Obradović je želeo da dovede krilnog košarkaša Dušana Beslaća, koji je trebalo da bude u timu dokaže se kroz sezonu.

Ipak, od dogovora dve strane neće, po svemu sudeći, biti ništa pošto je Vojvodina odredila veliku otkupnu klauzulu za igrača, a isti je slučaj kada je reč o plati košarkaša.

Pažnju čelnika crno-belih dvadesetčetvorogodišnji košarkaš privukao je odličnim nastupom za Vojvodinu tokom prošle sezone kada je u proseku postizao 21.6 poena, 7 skokova, uz odlične procente šuta za tri poena.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 033

    6. jul 2023 | 18:03

    I otiće u zvezdu ili Megu za mnogo manje para i mnogo manju platu. Najbitnije je ne dati igraču da dođe u Partizan. I posle se čude kad kamerunci osvajaju titule, a veliki srpski klub ima isti broj stranaca kao Partizan, al je srpski.

  • 357

    6. jul 2023 | 16:53

    Ja mislim da se igrac sad pojede ziv ima priliku da radi sa jednim od najboljih trenera a prvo se gledaju klub menadzer mama tata pa tek na kraju sam igrac .....ne mora u kkp al on mlad ko rosa u podne sad mu vreme sad il nikad

  • Ja sam

    6. jul 2023 | 18:56

    Isto su iz fudbalske sekcije ovog kluba radili sa ivanicem kad je decko sve dogovorio oko prelaska u partizan. Klub je kocio trazio nenormalno para, a kasnije su ga prodali za mnogo manje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA