≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tvin tauersi iz Mege ponovo zajedno u Zvezdi?! Crveno-beli grade moćnu centarsku liniju pred novu sezonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Simonović i Petrušev su navodno jako blizu da potpišu sa klubom sa Malog Kalemegdana

  • 6
Filip Petrušev, Marko Simonović Foto: MN Press - Ivica Veselinović

Ne tako davno dominirali su ABA ligom u dresu Mege, a sada su nadomak toga da zajedno obuku dres Crvene zvezde. Popularni "Tvin tauersi", Marko Simonović i Filip Petrušev, prema pisanju španskih medija blizu su dogovora sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Što se Petruševa tiče, situacija je već poznata od ranije i navijači su dobro upoznati sa njegovim kvalitetima. On trenutno nastupa za Filadelfija Seventisikserse u NBA letnjoj ligi, ali nekako deluje najrealnije da posle toga usledi povratak na Mali Kalemegdan.

Kako navodi portal Encestando, Zvezda je već u poodmakloj fazi pregovora sa Petruševim, dok je Telegraf već ranije pisao da je crveno-beli tim već postigao načelni dogovor sa Markom Simonovićem i čeka se njegov dolazak u Beograd.

Potrebno da je prođe 48 sati od kako je Simonović vejvovan, kako bi sve postalo jasnije, jer do tada neka druga franšiza ima pravo da ga preuzme.

Pokazali su zajedno i sjajne igre protiv jakih timova kakav je Olimpijakos na prijateljskom meču kada je Simonović imao 26 poena i 10 skokova, a Petrušev 20 poena i isto toliko uvhaćenih lopti.

To nije kraj Zvezdinog interesovanja kada je u pitanju centarska linija.

(Telegraf.rs)

Video: Igrači Partizana simulirali policijsku sirenu: Evo kako je Petrušev reagovao na to

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA