Vreme čitanja: oko 1 min.

Oklahoma nastavlja da okuplja klince oko Micića: Bogdanu stigao veteran koji je trejdovan 3. put u 10 dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Što se tiče Oklahome, oni nastavljaju da okupljaju mlade igrače, jer u timu imaju već Alekseja Pokuševskog, Četa Holmgrena, uzeli su na draftu 10. pika Kejsona Valasa

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug/AP

Oklahoma i Atlanta, u kojima igraju srpski košarkaši, dogovorile su međusobnu razmenu igrača.

Kako javlja Adrijan Vojnarovski, Hoksi šalju TajTaj Vošingtona, Usmana Garubu i Rudija Geja među Tandere u zamenu za Petija Milsa.

Time su "jastrebovi" uspeli da uštede 4,5 miliona dolara.

Ono zbog čega je zanimmljiv ovaj trejd jeste to što je veteran Peti Mils treći put trejdovan u poslednjih 10 dana, a uz to je i dalje pitanje da li će ga Atlanta zadržati. On ima godinu dana ugovora vrednog 6,8 miliona i to igra veliku ulogu u njegovoj budućnosti i dogovorima koji se postižu.

Takođe, Hoksi su trejdovali Rudija Geja koga su dobili u zamenu za Džona Kolinsa u razmeni sa Jutom pre manje od dve nedelje.

Što se tiče Oklahome, oni nastavljaju da okupljaju mlade igrače, jer u timu imaju već Alekseja Pokuševskog, Četa Holmgrena, uzeli su na draftu 10. pika Kejsona Valasa. Kao iskusnijeg igrača su angažovali našeg Vasilija Micića, koji stiže iz Evrope.

(Telegraf.rs)

Video: Tamara Roglić i Telegrafova "Barbi" o izboru za Mis sporta Hrvatske: "Traje već 32 godine..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA