Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci tvrde: Kevin Panter je ostao u Partizanu samo zbog Nikole Mirotića?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva tvrdnja

  • 28
Kevin Panter i Nikola Mirotić Foto-kolaž: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Košarkaško leto u Evropi je tek počelo, transferi se vrše na svakom ćošku, a već je viđeno i nekoliko velikih potpisa u timovima širom Evrolige. Jedan od najvećih jeste i potpis Kevina Pantera, koji će i naredne dve sezone ostati u Partizanu, dok se i dalje čeka odluka oko Nikole Mirotića.

Kevin Panter je bio već viđen kao bivši košarkaš Partizana, pošto je dostigao i navodni ugovor sa Barselonom koja je pripremila neverovatnu cifru za ovog košarkaša, koja se i njemu dopala.

Međutim, nedugo zatim je Kevin Panter odlučio da ostane u klubu, da prihvati i bolje uslove Partizana i ostane u Beogradu. Odmah je za njim to uradio i Zek Ledej, a potom i Aleksa Avramović, dok Španci iznose i jednu zanimljivu teoriju o potpisu kapitena crno-belih.

Naime, španska "Marka" tvrdi da je transfer Pantera u Barselonu propao samo zbog Nikole Mirotića, koji i dalje nije rasčistio, a gde španski reprezentativac traži od ekipe iz Blaugrane da mu isplati celokupan preostali ugovor.

Nije Barselona u preterano sjajnoj poziciji, pa zato i ne mogu da isplate čitav ugovor, te traže dogovor. Marka navodi da je to razlog i zašto Panter nije potpisao, jer su se u Barseloni uplašili za svoj novac.

Barselona je u međuvremenu potpisala ugovor sa Đoelom Parom iz Huventuda, poslali su ponude za Vilija i Huanča Ernangomeza, dok Marka tvrdi da su se zbog toga oprostili od Pantera, za šta krive Mirotića.

Takođe, Marka u svom tekstu ističe i da je Panatinaikos novi klub koji se zanima za Nikolu Mirotića, pored Monaka.

(Telegraf.rs)

Video: Suze Pantera posle titule: Da li se ovako oprostio od Partizana?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    9. jul 2023 | 10:40

    2 год буџет све већи, још фали и Миротића да им купе, и одмах да се прогласи банкрот...не може буџет.и грађани да поднесу толики издатак

  • Ja k'o ja

    9. jul 2023 | 10:47

    A, naslov zvuči tako da svako udje u vest, jer je prva pomisao da je Panter ostao zato što Mirotić stiže u Paetizan. Hahah, dobra novinarska fora 👍👍😀😀Nažalost grobari, Mirotić stiže u Zvezdu, najtrofejniji srpski klub

  • Žarkov Dragan

    9. jul 2023 | 12:14

    Neka ide i on u Partizan i Teodosić ako treba šta nas to briga mi smo jaki i bez njih i bićemo još jači.Mi smo kao Feniks uvek se podižemo iz pepela i nikoga ne molimo da igra za nas ko oće igraće a ko ne neće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA