≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miško Ražnatović postavio novu zagonetku: Dubljević posle 11 godina u Valensiji odlazi u Zenit

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorski košarkaš će vrlo brzo i zvanično postati član ruskog kluba

  • 0
Bojan Dubljević Foto: Marko Jovanović

Bilo je interesovanja sa različitih krajeva Evrope za usluge Bojana Dubljevića, a nakon što je ovaj otišao iz Valensije posle 11 godina provedenih u ACB ligi, došlo je vreme za selidbu u dosta hladnije krajeve.

Zapravo, u najhladnije moguće, pošto je Miško Ražnatović zagonetkom zagolicao maštu svojih pratilaca na Tviteru objavivši da je "posle 11 godina došlo vreme da se obnovi zimska garderoba".

Razlog je selidba Dubljevića u Zenit iz Sankt Peterburga sa kojim će crnogorski košarkaš potpisati ugovor. Očekuje se i da vrlo brzo budu objavljeni njegovi detalji.

Za njegove usluge ovog leta su se interesovali i brojni klubovi iz regiona, prevashodno podgorička Budućnost, ali se sve vrlo brzo izjalovilo, pa će momak iz Nikšića ipak otići u VTB ligu, čiji klubovi ni ove sezone nemaju pravo nastupa u Evropi.

On je 2013. godine izabran kao 59. pik u drugoj rundi NBA drafta, a u karijeri je pre Valensije nastupao za Ibon iz Nikšića, Lovćen i Budućnost.

U proseku je ove sezone beležio 11,7 poena po meču u Evroligi uz 4,8 skokova i 1,5 asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Preslatki snimak Nedovića koji u krilu drži ćerkicu i iz sveg srca navija za Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA