Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako se Virtus oprostio od Teodosića: "Ova slika najbolje opisuje sve..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna poruka upućena srpskom košarkašu, ali i sa njegove strane

  • 0
Miloš Teodosić Foto: MN Press

Miloš Teodosić je od utorka i zvanično novi košarkaš Crvene zvezde i na Malom Kalemegdanu će provesti barem godinu dana, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Od 2019. do ovog leta Teo je nosio dres italijanskog kluba, osvojio Evrokup i prvenstvo i svojim partijama definitivno kupio srca svih navijača.

Baš zbog toga se Virtus na Tviteru vrlo emotivno oprostio od srpskog plejmejkera.

- Možemo reći mnogo stvari, objaviti mnogo hajlajtsa, poena, asistencija, čarolija... ali ova fotografija sve to sumira perfetkno - stoji u objavi kluba iz Bolonje.

I sam Teodosić je uputio jake reči i zahvalnicu svima u klubu.

- Želim da se zahvalim svima u Virtusu. Hvala na šansi i časti da nosim dres Virtusa bez rukava i budem protagonista nekih velikih momenata. Za ove četiri godine veliko hvala predsedniku Masimu Zanetiju. Hvala što ste mi dali šansu da radim sa dva sjajna trenera Aleksandrom Đorđevićem i Serđom Skariolom. To mi mnogo znači jer uvek imam šansu da naučim nešto novo. Pamtiću ove četiri godine sa osmehom i zbog svih saradnika u klubu i navijača. Oduvek ste bili ovde, bez obzira na rezultate, bodrili nas pesmama. Na kraju, ali ne i najmanje važno, hvala svim mojim saigračima. Siguran sam da ćemo se ponovo sresti u budućnosti i to ne mogu da dočekam - rekao je Teodosić.

(Telegraf.rs)

Video: Teške reči za Teodosića, Grobari srčano "ispljuvali zvezdaša"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA