Vreme čitanja: oko 1 min.

Skariolo se originalno zahvalio Teodosiću: "Hvala ti što si mi dozvolio da te treniram"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Virtusa Serđo Skariolo se biranim rečima oprostio od svog nekadašnjeg košarkaša koji karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi

  • 3
Serđo Skariolo, Miloš Teodosić Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Miloš Teodosić zvanično je postao novi košarkaš Crvene zvezde potpisavši jednogodišnji ugovor, potvrdio je klub na svom zvaničnom Tviter profilu.

Nakon što se njegov bivši klub Virtus zvanično oprostio od njega, birane reči uputio je i strateg tima, legendarni italijanski stručnjak Serđo Skariolo.

- Hvala ti na onome što si me naučio, što si "dozvolio da te treniram" čak i onda kada se nismo slagali. Što si uvek stavljao tim ispred sebe - što nije lako za igrače tvog kalibra... I iznad svega, na tvojim rečima kada se već znalo da nećeš biti moj igrač - napisao je Italijan na svom Tviter profilu.

Podsetimo, od 2019. do ovog leta Teo je nosio dres italijanskog kluba, osvojio Evrokup i prvenstvo i svojim partijama definitivno kupio srca svih navijača.

Nema sumnje da je Zvezda njegovim dovođenjem, bez obzira što je u poznim igračkim godinama, dobila pravo pojačanje. On će imati i svojevrsnu mentorsku ulogu sa Nikolom Topićem, koji je zalog za budućnost Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Miloš Teodosić otvoreno o Zvezdi, navijačima i rivalitetu "večitih"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    11. jul 2023 | 23:35

    I onda razno razni neki naši kolokvijalno prečeno indijanci ovde pišu kako Teodosić nema pojma, kako niakda ništa nije napravio, kako je uništitelj timskog duha, hemije ekipe isl.? Na sve to mi ovde u Srbiji konstatujemo kako svet a posebno Zapad ne poštuje naše sportiste dovoljno.? Pametnije bi nam bilo da počistimo sosptveno dvorište, Zapad poštuje naše sportiste daleko više nego mi. Naše nekadašenje legende su prvi na spisku koji ne poštuju veličine veće od sebe.? Koji je to naš košarkaš ikada bio dominantniji, bolji od Jokića? Koji je to naš teniser ikada bio bolji i dominantniji od Đokovića? Koji je sportista naš bio bolji i veći od Đokovića? Ja se dobro sećam kad je Nole već imao par slemova na svom kontu da se još uvek kod nas mudrovalo kako je ipak Boba zakon, klasa, trte, mrte a još pre prvog Novakovog slema bilo je jasno da nikad niko na ovim prostorima nije igrao tenis tako dobro kao Nole. Sad se pokazuje i naučno dokazuje da ni na svetu u istoriji nije postojao takav igrač? Danilović, Đorđević i razno razni pored njih smatraju valjda da su bolji, veći od Jokića.? Pa to je ludilo mozga i samo pokazuje neke stvari o njima. Zašto oni nisu bili najbolji u NBA ligi ili makar blizu imali takav učinak kao što ima Nikola? Imali su prilike da zaigraju u najjačoj ligi na svetu i videli smo koliko su dugo trajali, kakaav status su tamo imali i kakve rezultate su postizali. NBA liga je oduvek ubedljivo najjače košarkaško takmičenje na planeti.

  • Semajlirane_pufne

    12. jul 2023 | 09:29

    A nas zanima hoce li i Dusku da dozvoli da ga trenira?

  • da

    12. jul 2023 | 03:55

    Sta ce ovaj penzijoner u zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA