≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krilni centar potpisao ugovor sa Megom: Već je osvajao Evroligu i ABA ligu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marković je prethodne sezone bio jedan od najistaknutijih igrača u juniorskoj selekciji Mege, a debitovao je i za prvi tim

  • 1
Bogoljub Marković Foto: MNPress

Mladi krilni centar, Bogoljub Marković potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Megom.

Marković je prethodne sezone bio jedan od najistaknutijih igrača u juniorskoj selekciji Mege, a debitovao je i za prvi tim.

Vidno srećan je bio talentovani košarkaš nakon potpisivanja ugovora.

- Veoma sam srećan što potpisivanjem prvog profesionalnog ugovora nastavljam razvoj u Megi u čijim sam mlađim selekcijama doživeo predivne trenutke. To me motiviše i obavezuje da nastavim da vredno radim i napredujem kako bih opravdao ukazano poverenje. Ovom prilikom želeo bih i da se zahvalim svima u klubu na nesebičnoj podršci u ostvarivanju zajedničkih rezultata - izjavo je Marković.

Marković je Megu stigaao u leto 2021. godine, i već u prvoj sezoni osvojio je juniorsku Evroligu, juniorsku ABA ligu i titulu šampiona Srbije u konkurenciji kadeta.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši igrač Zvezde za preokret u meču: Uskoković trojkom u poslednjoj sekundi za vođstvo Mege

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejo

    12. jul 2023 | 17:08

    Ova dvojica trkaju se ko ce vise stranaca dovesti ,i platiti drzavnim parama.Covjek u svoj klub kupi mlade talente i gotovo svake godine neko je na draftu ili oko njega.Mali klub za par godina dao Jokica,Somonovica,Petriseva,sad ima par igraca za draft.Ova dvojica velikim drzavnim parama koga su izbacili?Nikog kako ce kad nasi kod njih nemaju mjesta da igraju,a mogu biti talentovani koliko hoces.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA