≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokićev saigrač predvodi Kanadu na SP: Ovaj tim može daleko, pariraće Srbiji i SAD za najviši plasman!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opasno dobra ekipa

  • 0
Denver Nagets - Finiks Sans Foto: Tanjug / AP

Ovogodišnje izdanje Mundobasketa preti da postane jedno od najjačih ikada. Nekoliko moćnih ekipa je prijavilo svoje spiskove, a isto je uradila i Kanada, za koju se slobodno može reći da imaju najviše moguće domete, pogotovo jer ih predvode i NBA zvezde.

Nedavno je Kanada zaposlila i novog selektora, dirigentsku palicu ove reprezentacije je preuzeo Đordi Fernandez, asistent Majka Brauna iz Sakramento Kingsa, a očigledno je je "povukao veze" u NBA ligi i da je pozvao najbolje od najboljih.

On je saopštio širi spisak tima, a na njemu su najveće zvezde Šaj Gildžijus Aleksander i Džamal Marej.

Od ostalih igrača tu su još i Ar Džej Beret, Kajl Aleksander, Nikel Aleksander Voker, Tre Bel-Hejns, Ošea Briset, Dilon Bruks, Lugenc Dort, Zek Edej, Melvin Edžim, Kori Džozef, Keli Olinik, Kevin Pengos, Dvajt Pauel, Kasijus Robertson, Fil Skrab i Tomas Skrab.

Kanada s ovim timom može da se proglasi i za jednog od najvećih favorita, pogotovo s obzirom na to s kojim timom će se SAD takmičiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA