≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci pišu: Zvezda i Duško Ivanović poslali ponudu igraču Baskonije, Efes i Olimpija im konkurencija!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravo bombastično pojačanje bi moglo da stigne iz Španije

  • 1
rokas gidraitis Foto: MN Press

Crvena zvezda ne staje sa prelaznim rokom ovog leta, a kako se može čuti sa Pirinejskog poluostrva, naredna meta je Rokas Gidraitis, krilo Baskonije, koje je već sarađivalo s trenerom Duškom Ivanovićem u klubu iz Vitorije.

Ovu vest je preneo španski "El Koreo", koji tvrdi da Zvezda nije jedini klub koji želi ovog košarkaša, već imaju i paklenu konkurenciju u vidu Olimpije iz Milana i Anadolu Efesa.

Gidraitis pokriva pozicije dva i tri, a poznat je kao izvrstan šuter. U Baskoniji je imao epitet jednog od glavnih igrača, gde je u Evroligi beležio nešto više od 10 poena u proseku tokom prethodne sezone, a dok u karijeri u ovom takmičenju ima 11.9 poena u proseku.

Takođe, Gidraitis je poznat kao vrstan šuter, što govore i njegovi procenti. Ima čak 55.1 odsto šuta za dva poena, 37.5 odsto za tri i 82.5 odsto slobodnih bacanja tokom četiri sezone u Evroligi.

Najveća prednost Crvene zvezde u ovom trenutku jeste i to što njih predvodi Duško Ivanović, trener koji je i doveo Gidraitisa u Baskoniju, te se i te kako dobro poznaju.

(Telegraf.rs)

Video: Grmi Baja Mali Knindža, gajba piva u čamcu: Cirbes, Lazić i Simonović uživaju na Drinskoj regati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    14. jul 2023 | 15:27

    Vece ime ne moze da stigne od teodosica. Treba vise da cenimo nase momke, pogotovo sto su vise uradili u karijeri nego ti sto dolaze. Ps. Partizan sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA