≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Šabaz Nejpir postigao dogovor sa Zvezdom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli dobijaju veliko pojačanje

  • 35
Šabaz Nejpir, Shabazz Napier Foto: Fabrizio Carabelli/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki plejmejker Šabaz Nejpir najverovatnije će postati novi košarkaš Crvene zvezde, saznaje Telegraf!

Nejpir je sa crveno-belima postigao dogovor i ako sve ostane u najboljem redu potpisaće dvogodišnji ugovor, te tako postati veliko pojačanje za srpskog šampiona koji je u četvrtak ostao bez Fakunda Kampaca.

Prošlu sezonu Nejpir je igrao za Olimpiju iz Milana i u proseku je beležio 15 poena na 12 odigranih utakmica u Evroligi, ali i 3.9 asistencija po meču.

Na kraju se nije dogovorio sa Olimpijom i postao je slobodan igrač, dok Zvezdi donosi veliko iskustvo koje je stekao igrajući u NBA za Majami, Orlando, Portland, Bruklin, Minesotu i Vašingoton. Takođe, nastupao je i za Zenit.

Ipak, bez obzira na to što je Šapaz postigao načelan dogovor sa Zvezdom, Olimpija i dalje gaji nade da će uspeti da ga zadrži i spremaju još jednu ponudu.

Podsetimo, Zvezda je Nejpira htela da dovede i prošlog leta, ali je posao "pukao" zbog toga što pomenuti igrač nije imao garancije da je u potpunosti zdrav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    14. jul 2023 | 16:38

    Jako ozbiljan igrač, koji je podigao Milano prošle sezone za koplje iznad. Da je bio fit prošlog leta, došao bi on umesto nesrećnog Adamsa. I ko zna koliko bi drugačija sezona bila, bez onog Zadra i nekih poraza u EL. Ako je ovo tačno, najveće pojačanje, ko god da je došao ili će doći. Preozbiljan igrač.

  • Nesa2701

    14. jul 2023 | 16:22

    E ovo je pravo pojacanje....Zvezdo zgazi ih sve

  • Ло

    14. jul 2023 | 16:33

    Bojim se da opet ne iskoci cestiti Zelmir, jer njemu je uvek malo i on mora da ima po tri vrhunska igraca da bi svi verovali da je najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA