≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Nikola Mirotić je novi košarkaš Partizana: Odjeknula najveća bomba u srpskoj košarci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su uspeli

KK Barselona Foto: Tanjug/AP

Saga oko transfera Nikole Mirotića konačno je završena! Sada već bivši košaraš Barselone, kako Telegraf saznaje, potpisao je ugovor sa Partizanom čiji će dres nositi u narednoj sezoni.

Poslednjih nedelja i meseci upravo je transfer Mirotića jedan od onih o kojima se najviša priča. Posle razlaza sa Barsleonom ovog vikenda, crno-beli su bili najbrži i obezbedili potpis jednog od trenutno, najboljih košarkaša Evrope.

Po svemu sudeći, poziv Željka Obradovića je bio presudan, pa je crnogorski košarkaš odlučio da karijeru nastavi u Beogradu. Ugovor je potpisan na 1+1 sezonu.

Pre Mirotića, u Paritzan su stigli Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    15. jul 2023 | 16:26

    Ljudi, iskreno ovo je melem za srce i dusu i navijacima Zvezde i Partizana. Gledam koja imena sve dolaze u jedan i u drugi klub i mogu da kazem da ovo zadovoljstvo nema cenu. Drago mi je da su oba kluba jaka, i jedva cekam da velikani evropske kosarke padaju pod Partizanom i Zvezdom. Ajde uzdravlje i jednima i drugima i srecno u novoj sezoni👌

  • 🔴🔵⚪

    15. jul 2023 | 15:44

    Хохохо... Са овим господином, Ф4 што се тиче Евролиге а до ових домаћих пехара, има да се прошетамо! Како је лепо бити навијач ПАРТИЗАНА!!🖤🤍

  • Hdhdhd

    15. jul 2023 | 15:49

    Hvala predsednice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA