Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanci se pomirili s tim da je Jokić najbolji: Kladionice u SAD proglasile Srbina za favorita u MVP trci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremni su da isprave nepravdu

  • 3
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Prethodna sezona u NBA ligi je donela jednu istorijsku titulu, Denver Nagetsi su postali šampioni po prvi put u svojoj istoriji, a sve zahvaljujući Nikoli Jokiću, prema kom je urađena i jedna nepravda - ostao je bez MVP titule u regularnom delu.

Dva puta uzastopno je Nikola Jokić uspeo da osvoji taj prestižni trofej namenjen najboljem igraču u NBA ligi, dok je protekle sezone aj trofej pripao Džoelu Embidu.

Međutim, svesni su i u NBA ligi, kao i "bukmejkeri" da je to verovatno bila jednosezonska nepravda i da će već u idućoj godini dosta toga morati da se popravi, pa je samim tim Nikola Jokić proglašen i favoritom za osvajanje MVP nagrade u idućoj sezoni.

Naime, kladionice u SAD-u su proglasile Nikolu Jokića favoritom i dodelili su mu kvotu od 4.50 (iliti 450 po njihovom sistemu), što znači da na uplaćenih 100 dolara, osoba od kladionice dobija 450.

Jokića slede Janis Adetokumbo (5.50), odnosno Luka Dončić sa (6.00). Prošlosezonski MVP Džoel Embid nije ušao među trojicu najboljih.

(Telegraf.rs)

Video: Njihova lica krase Beograd: Posetili smo najlepši mural posvećen Nikoli Jokiću i Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole

    15. jul 2023 | 08:47

    To je sve normalno ... - Čaviću ukradeno zlato i pored snimka - Noleta zabrana igranja i apsa u Australiji (imao bi još makar 2,3 Gren slema) - Zbog toga i ne treba da čudi krađa MVP nagrade za Jokića ove godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA