≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jasno je, Zvezda i Partizan idu po A licencu Evrolige": Evo kako poznati novinar gleda na pojačanja večitih!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večiti su za sada doveli odlične igrače i nema sumnje da će i dalje biti aktivni na tržištu

  • 11
Željko Obradović, Duško Ivanović Foto: MN Press

Crvena zvezda i Partizan se nikad jače spremaju za narednu sezonu. U prilog tome govore i pojačanja koja su ova dva beogradska kluba dovela.

U klub sa Malog Kalemegdana stiglo je osam igrača: Davidovac, Teodosić, Simonović. Nejpir, Bolomboj, Giedraitis, Tobi i Hanga.

Sa druge strane, crno-beli su uspeli da zadrže Ledeja, Pantera i Nanelija i potpišu ugovore za Jaramazom i Ponitkom.

Ljubitelji košarke u Srbiji sa nestrpljenjem čekaju još bombastičnih pojačanja, a litvanski novinar javlja da su ovim potezima Zvezda i Partizan glavni kandidati za dobijanje A licence u Evroligi!

Naime, poznati novinar Aris Barkas je na svom zvaničnom Tviter nalogu prokomentarisao aktivnost večitih na letnjoj pijaci.

- Uprkos teškom startu na letnjoj pijaci, Partizan i Zvezda jasno govore o svojoj kandidaturi za A licencu Evrolige - napisao je Litvanac.

Nema sumnje da će se naši klubovi ove sezone pokazati u najboljem svetlu kada je u pitanju najjača evropska košarkaška liga, a da li će se pomenuti navodi ostvariti - ostaje nam da vidimo.

(Telegraf.rs)

Video: Haos na aerodromu i pored poraza: Suze igrača i luda pesma najvernijih navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    16. jul 2023 | 12:34

    Kakve veze ima JSD sa Srbijom?!?

  • Semajlirane_pufne

    16. jul 2023 | 13:43

    Pa sta je sve Srbija u proslosti osvojila trebamo odavno da imamo dva kluba sa A licencom i to besplatno a ne da placamo glupu licencu,samo mi nije jasno po kom osnovu dobijaju ekipe tipa Bajern i Alba i sta su to Nemci osvajali u proslosti i po cemu je njihova liga jaca od nase?!

  • DDF

    16. jul 2023 | 13:30

    A licencu nece dobito nijedan nas klub,kada budu privatizovani i imali dugogodisnji finansijski plan(5 godina i vise)mozda tada dobiju A licencu,do tada cekaj da se drzava otvori da se sezona finansijski zatvori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA