Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio 3. na draftu, očekivalo se da bude ono što je Jokić danas: Sad je postao saigrač Joviću i Simaniću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je proveo 6 godina u NBA, nije uopšte dokazao svoj potencijal noseći dresove Seventisiksersa, Bruklin Netsa, Nju Orleansa i Detroita

  • 0
Džalil Okafor Foto: profimedia.rs

Džalil Okafor bio je 3. pik na NBA draftu održanom 2015. godine i od njega se očekivalo da postane jedan od najdominantnijih centara u ligi, čak i da bude ono što je recimo danas njegov vršnjak Nikola Jokić ili Džoel Embid s kojim je i trebalo da čini centarski tandem u Filadelfiji, ali to se nije dogodilo.

Sada će po prvi put zaigrati u Evropi, pošto je potpisao ugovor sa Saragosom, objavio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Iako je proveo 6 godina u NBA, nije uopšte dokazao svoj potencijal noseći dresove Seventisiksersa, Bruklin Netsa, Nju Orleansa i Detroita.

Kada ga je Atlanta otpustila pred početak sezone 2021. nestao je sa scene i činilo se da se ni neće vraćati košarci, ali je na kraju posle 4 meseca pauze otišao u Kinu i potpisao za Žeđijang Lajonse.

Prošlu sezonu je počeo u ekipi Kapitanes de Sijudad de Meksiko koja se takmiči u NBA Razvojnoj ligi, ali je u februaru trejdovan u Delaver Blu Kouts, međutim, za njih nikada nije zaigrao.

Sada je na novom početku, u ekipi koja je prošle sezone završila na 16. mestu u ACB ligi, a za koju nastupaju potencijalni srpski reprezentativci Boriša Simanić i Stefan Jović.

(Telegraf.rs)

Video: Dante Eksum otkrio kojeg je pola dete koje je na putu: Rekao i da li će poneti srpsko ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA