Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspored Partizana u Evroligi: Kreću takmičenje iz Izraela, biće domaćin prvog večitog derbija krajem oktobra!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli će vezati dva gostovanja

  • 9
Navijači Partizana Grobari Foto: Marko Jovanović

Evroliga je objavila raspored za takmičenje iduće sezone, gde su svoje rivale saznali i večiti. Crvena zvezda je već objavila svoj, dok je nedugo zatim isto uradio i Partizan, koji će imati i nešto teži zadatak na početku, makar se čini u prvih mah.

Za razliku od Crvene zvezde, Partizan kreće gostovanjem, jer će putovati u Izrael već 5. oktobra, dok će sedam dana kasnije putovati i u Francusku na noge Asvelu, koji će posle Zvezde igrati i sa drugim srpskim klubom.

Potom slede i veoma tri vezane utakmice za crno-bele.

Oni će prvo dočekati Barselonu na svom terenu, potom sledi gostovanje Olimpijakosu, pa "domaćinstvo" protiv Crvene zvezde u petom kolu.

Prvi večiti derbi je na programu 26. oktobra, dok će drugi biti odigran 4. januara, gde će Partizan imati i tu "sreću" da neće morati da putuje previše pre meča, s obzirom na to da će dva dana pre tog meča dočekati i Asvel kod kuće, ali i tri dana pre toga Virtus, takođe u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    18. jul 2023 | 10:33

    Da se zahvalim svim simpatizerima drugi klubova koji redovno prate vesti i komentarišu sva dešavanja u i oko KK Partizan. Hvala

  • Škorpion

    18. jul 2023 | 10:28

    Znači camerunci prvih pet kola bez pobede.

  • Panter

    18. jul 2023 | 11:03

    Ko drma kavez?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA