Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi intervju Kampaca posle dolaska u Real: Indirektno otkrio zbog čega je napustio Zvezdu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Argentinac je naglasio koliko je njegova porodica želela u Madrid

  • 12
KK Crvena zvezda, Fakundo Kampaco Foto: ABA liga / Đorđe Kostić / KK Crvena zvezda

Fakundo Kampaco je postao novi košarkaš Real Madrida čime je okončana jedna od najvećih saga ovog leta u evropskoj košarci. Zvezda i pored velike želje i nuđenja sjajnih uslova, nije uspela da zadrži argentinskog reprezentativca, koji se vratio u "Kraljevski klub".

Kampaco je istakao na predstavljanju u Madridu da oseća ovaj grad i klub kao svoj dom, da je održavao kontakte sa svima u klubu i nakon odlaska iz Reala, a naglasio je i da je porodica bila jedan od ključnih faktora da ode iz Zvezde i dođe u Real, jer oni vole Madrid, a i ćerka mu je tu rođena.

- I meni i mojoj porodici mnogo znači što sam se vratio u ono što osećam da je moj dom. Uvek mi je bilo lepo ovde. Dali su mi priliku da mi pokažu kakav sam igrač i uvek ću biti zahvalan - rekao je Kampaco u prvim izjavama klupskim medijima.

- Nastavio sam da komuniciram sa ljudima u klubu od kada sam otišao do danas, sa predsednikom, upravom, prijateljima, igračima, štabom... Održao sam kontakt sa mnogim ljudima - rekao je on.

- Odnosi koje sam ostavio ovde, prijatelji i kolege, su oni koji mi najviše nedostaju i koji su me takođe naterali da se vratim. Moja porodica voli Madrid, tim, moja ćerka je rođena ovde i udobnost porodice je bila veoma je važno da budu mirni i da su srećni.

Argentinac naglašava da je sada bolji igrač nego kada je otišao iz Reala i da to mora da dokazuje iz dana u dan.

- Fizički se osećam dobro. Smatram da sam bolji igrač otkako sam otišao i sada to moram da pokazujem iz dana u dan. Morate vredno da radite, da se trudite da ostvarite svoje ciljeve, da se borite za titule, da budete deo ovog tima koji uvek pokušava da osvoji sve - istakao je on i rekao da će dati sve od sebe za Real.

- Radiću ono što treneru treba i ono što traži od mene, pokušaću da dam sto odsto, uz svoj identitet i ono što me je dovelo ovde, igraću srcem, dajući sve na svakoj utakmici, od odbrane, mog iskustva u napadu, i prilagođavaću se timu.

- Kad god se priča o Madridu, oni pričaju o titulama i svaku moramo pokušati da osvojimo. Radićemo svaki dan tokom cele sezone da osvojimo svaku titulu koja nam se nađe na putu, trudićemo se da damo sve u svakoj utakmici kako bismo ponovo mogli da se borimo za važne stvari i daćemo sve za taj cilj.

- Od kada sam deo ovog tima, uvek su mi pokazivali veliku naklonost i želim da se vratim u ViZink centar i da doživim utakmicu. Prva stvar je da se zahvalim navijačima na ljubavi koju mi uvek pružaju, a drugo, da ću se truditi da dam sve svoje srce u svakoj utakmici - zaključio je Kampaco.

(Telegraf.rs)

Video: Kampaco kratko i jasno posle pobede nad Partizanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    19. jul 2023 | 07:10

    Mlatnuo lovu za par meseci pa sad pametuje.Nasa ogromna greska.

  • Rok

    19. jul 2023 | 05:58

    Običan cirkuzant sa čovićem

  • DelijaNS

    19. jul 2023 | 07:53

    Oni su ti dali priliku da pokazes kakav si igrac, a Zvezda nije. Nisi ni sleteo kako treba a vec daju vise prilika....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA