≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od Partizana i Panatinaikosa, ovo je dokaz da Veseli ne menja klub ovog leta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostaće u Barseloni još jednu sezonu

  • 2
Jan Veseli, KK Barselona, KK Partizan Foto: MN press

Ako je neka dilema i postojala, sada je više nema - češki košarkaš Jan Veseli igraće za Barselonu i sledeće sezone!

Ovo je na društvenim mrežama objavio njegov menadžer Miodrag Miško Ražnatović koji navodi da će Veseli po ranije utvrđenog dogovoru ostati u Barsi, iako ima određene ponude da napusti klub.

Svakako najzvučniju od Panatinaikosa koji mu navodno nudi četiti miliona evra za dve sezone, dok bi "katalonski klib" dobio milion za obeštećenje.

Takođe, Veseli se u nekim opcijama pominjao i kao potencijalno pojačanje Partizana. Međutim, na kraju će ostati u Barsi koja će ove sezone izvršiti određen remont ekipe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    19. jul 2023 | 11:35

    Ама, где нестаде Миротић? Јел тренира? Или му се неће свиђати да игра 35-40 мин код Жоца? У Барси бар имао нормалну минутажу

  • plate

    19. jul 2023 | 11:53

    Ajde više Stefke Pefke… Čekamo plate kao ozebo sunce. Spomeni tog Teodosica koji je u Virtusu imao 1.7 miliona evra. Da ne igra u zvezdi za 1.7 miliona dinara možda? Da ne pričamo o lažima za Giedraitisa koji je u Baskoniji imao 1.3 miliona neto. Plus sa druge strane Ponitka, koji ima barem milion…. Izmišljaš informacije i glumis Insajdera, teško to ide stefke pefke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA