≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan ostao bez još jednog potencijalnog centra: Posle Makabija, vreme je za Milano!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijani su reagovali

  • 1
Aleks Pojtres Printskrin: Youtube/nbagleague

Dok većina ekipa u Evroligi polako privodi zatvaranje svoji rostera, neki timovi polako čekaju i svoju šansu. Jedan od tih timova jeste i Partizan, kome nedostaju tri pozicije kako bi kompletirali svoj roster, a jedna od njih jeste i centar.

Naime, Partizanu je potreban centar otkako je Matijas Lesor otišao iz kluba i potpisao za Panatinaikos, što je crno-beloj ekipi napravilo rupu u čitavom timu.

Previše se spekulisalo o raznim imenima, a neka poput Džoša Niba i Aleksa Pojtresa su bila već viđena u ovoj ekipi. Međutim, Nibo je odlučio da ostane u Makabiju, dok je sada i Pojtres pronašao svoj novi klub, a radi se o Olimpiji iz Milana.

Ovu vest je prvi preneo litvanski novinar Donatas Urbonas.

Kada je reč o Pojtresu, on ima dosta bogatu karijeru iza sebe. Igrao je za Filadelfiju, Indijanu, Atlantu, potom za Jilin Tajgerse, Galatasaraj, Zenit i Makabi, gde je proveo prethodnu sezonu.

Tokom svog igranja u Evroligi, Pojtres je beležio 8.2 poena u proseku i 4.1 skok.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dima

    20. jul 2023 | 01:05

    Sve je to tanko za Partizan, zna Zoc vrlo dobro sta radi i koga trazi pa ce na kraju opet biti u redovima komsinice suzica na pretek. Nemoj vi samo previse da nam se brinite koga smo to mi propustili koga ne zelimo koga trazimo itd..... Mi smo taj posao izbora prepustili najtrofejnijem treneru Evrope.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA