Vreme čitanja: oko 1 min.

Nebojša Čović pričao o mogućoj ostavci u Zvezdi: "Za one koji se brinu za moje zdravlje, dobro sam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 14
Nebojša Čović Foto: Telegraf

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u opširnom intervjuu za Eurohoops pričao je o mogućoj ostavci zbog zdravstvenih problema, ali da to nije sada na talonu i da je spreman za novu sezonu tima sa Malog Kalemegdana.

- Da, veoma moguće. Imao sam jednu ozbiljniju operaciju tokom petog meča finala ABA lige, nije mogla da se odloži. Da sam bio zdrav i da sam bio prisuta, peti meč se ne bi ni odigrao zbog nekih stvari koje nemaju veze sa sportom. Dobro, to je sada prošlost i za one koji se brinu za moje zdravlje, dobro sam. Ulazimo veoma ambiciozno u novu sezonu, želimo dobre rezultate. U tome smislu, želimo da napravimo novi korak u Evroligi.

Vizija za crveno-bele, što se tiče Čovića, je jasna.

- Kada sam postao predsednik Zvezde, dugovi su bili milionski, tačnije 15,6 miliona, verujem da to mnogi znaju. Ono što smo prošli i gde smo sada. Zvezda je danas poštovan evropski klub, član porodice Evrolige koji je sposoban da rasproda Arenu. Klub je osvojio 22 trofeja u 12 godina. Podsetiću vas da je ovaj klub doveo košarku u Srbiju preko Nebojše Popovića, Bore Stankovića i profesora Nikolića, osvojen je 21 kup u period od 1945. do 2011. godine. To govori samo po sebi šta radimo i koliko smo podigli klub. Vidim Zvezdu kao stabilan klub sa A licencom Evrolige, sa stabilnim budžetom i očigledno je da idemo u tom pravcu - naveo je Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahahaha

    22. jul 2023 | 12:00

    Hahaha da bre da si bio zdrav ne bi se igrala 5ta.Ko tebe pita druze dal si ti normalan.Tebe treba da smeste pravi zvezdasi u Lazu Lazarevic da ti pomognu

  • F

    22. jul 2023 | 11:42

    Znaci ti si vratio licno 15.6 miliona eura? Odakle? 😂 I opet Partizan kriv, jer niko ne sme da osvoji osim njegovih klubova nesto, odmah je nepravedno i nije po propisu. Kakav ljigavac... Ne moze se izleciti mentalna bolest i mrznja to je evidentno.

  • P. F. K.

    22. jul 2023 | 12:07

    Kako su nestali dugovi. Da i mi razdužimo za porez

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA