≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nebojša Čović prozvao Partizan: "Ispred Arene su palili sveće za mene, mislite li da je to normalno?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mnoge laži i spinovi se plasiraju na štetu Crvene zvezde u slučaju Mirotić"

  • 77
KK Crvena zvezda, Duško Ivanović, Nebojša Čović Foto: MN Press

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je u velikom intervjuu za poznati grčki košarkaški portal "Jurohups" govorio o ambicijama kluba, budžetu i pojedinim igračima.

Osim toga, jedno od pitanja odnosilo se na tenzije koje se uvek javljaju između crveno-belih i Partizana, na šta je Čović uzvratio kontra-pitanjima.

- Ne znam, moraćete da pitate ljude iz Partizana zbog čega se to događa. Smirivanje tenzija se postiže konkretnim akcijama, a ne rečima. Znate, pre pete utakmice finala ABA lige oni su zapalili sveće za mene ispred Štark arene dok sam ja prolazio kroz komplikovanu operaciju. Mislite li da je to normalno - rekao je Čović, potom se nadovezao i na situaciju u vezi sa Fakundom Kampacom:

- Ili vršenje pritiska sa dezinformacijama upućenim evroligaškim klubovima od strane Zorana Savića, i mnoge druge stvari, kao ono što se sada događa u slučaju Mirotić, gde se laži i spinovi plasiraju na štetu Crvene zvezde. Nikola je izvanredan čovek, filantrop koji zaslužuje najbolje i mi mu to upravo i želimo. Ali reći da mu neko preti kako ne bi otišao u drugi klub. To je ludilo. Mi smo za normalne odnose, i rivalstvo samo na košarkaškom terenu - rekao je Nebojša Čović.

(Telegraf.rs)

Video: Čović o napadima Mijailovića i optužbi za falsifikovanje: Ovo nisu eksel tabele, nego poreski izvodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule "Grobar"

    22. jul 2023 | 12:19

    Verujući ljudi znaju (Čović to očigledno nije) da se sveće ne pale samo za mrtve, nego i za žive - za njihovo zdravlje, da ih prosvetle, ne bi li jednom izabrali dobar i pošten put u svojim životima...

  • DLZ

    22. jul 2023 | 12:02

    Zlo od coveka

  • Smederevac

    22. jul 2023 | 12:04

    A kada ode ..on..sve gadosti koje su radjene sdPartizan će isplivati..samo polako i javnost će biti zgrozena ..To su shvatili pošteni navijači cz I uvideli uloge Kokeze,Terzića, aboliranog,Covica,Andjusa....Lakovica I Ceferina..Vose i Radničkog,..itd..itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA