≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u SAD: Čuveni NBA igrač optužen da je na silu oralno zadovoljavao muškarca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hauard se suočava sa optužbom od pre dve godine

  • 3
Dvajt Hauard Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nekadašnji NBA košarkaš Dvajt Hauard, koji trenutno igra u Kini, optužen je od strane jednog muškarca po imenu Stiven Harper da ga je oralno zadovoljio!

Hauard je igrao 18 sezona u NBA ligi i osvojio je prsten sa Los Anđeles Lejkersima 2020. godine, a suočava se sa optužbom koja je vezana za 2021. godinu.

Navodno, Hauard je tada bio u konverzaciji sa Harperom preko Instagrama i pozvao ga je u svoju kuću 19. jula 2021. godine. Američki mediji pišu da je Hauard od Harpera tražio trojku, da je ovaj odbio, ali da se ipak pojavio u njegovoj vili.

- Optuženi je ustao, sagnuo se nad gospodinom Harperom, uhvatio ga za kukove, nasilno mu skinuo donji veš, obuzda ga i izvršio oralni seks bez pristanka. Gospodin Harper je bio u strahu od neposredne telesne povrede i bio je izdržan i primoran da ostane na mestu, dok je okrivljeni nastavio da ga seksualno navodi - prenose mediji reči iz sudnice.

Dvajt Hauard, Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

U međuvremenu se u celu kaciju navodno uključila i treća osoba, obučena kao "Kiti", te su imali trojku bez saglasnosti Harpera.

Hauardu ovo nije prvi put da ga povezuju sa homoseksualizmom, jer je 2018. njegova seksualnost bila dovođena u pitanje. Godinu dana kasnije demantovao je da je gej, a vredi pomenuti da je sa reprezentacijom Sad osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Takođe, pored Lejkersa igrao je za Orlando, Hjuston, Atlantu, Šarlot, Vašington i Filadelfiju.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nosmoking

    22. jul 2023 | 23:25

    Pa on je karijeru realno trebao poceti i zavrsiti u Oralandu🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂eeeeeeeeee zivoteeeeeeeee

  • havard

    22. jul 2023 | 23:32

    nije hauard

  • Hook

    25. jul 2023 | 14:02

    preluda recenica - Godinu dana kasnije demantovao je da je gej, a vredi pomenuti da je sa reprezentacijom Sad osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA