Vreme čitanja: oko 1 min.

Plejmejker Crvene zvezde "naterao" Kembu Vokera da dođe u Monako: "On je moj prijatelj, pričao mi je o svemu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko pojačanje za Monako, ali i čitavu Evropu

  • 1
Šabaz Nejpir, Kemba Voker Foto: Profimedia

U Evroligi je odjeknula bomba u vidu nekadašnjeg NBA "Ol-star" igrača, Kembe Vokera, koji je odlučio da potpiše ugovor sa ekipom Monaka, čime je u "Kneževini" načinio i jednu od najmoćnijih spoljnih linija u čitavoj Evropi.

Kemba je stigao u klub, a i sam košarkaš se ranije povezivao sa Evropom, ali sa Olimpijom iz Milana, kada nije došlo do dogovora.

Neke stvari su se jednostavno tek kasnije posložile i vreme je da Evroliga uživa u čarolijama nekada jednog od najboljih plejmejkera u NBA ligi. Kako je i sam rekao, na njegovu odluku je uticao i novi igrač Crvene zvezde, Šabaz Nejpir.

- Čuo sam samo dobre stvari o Evroligi i imam mnogo prijatelja koji igraju u tom takmičenju. Šabaz Nejpir, jedan od mojih saigrača sa koledža i jedan od mojih najbližih prijatelja, dao mi je mnoge savete u vezi s odlukom. Koga god da sam pitao, povratna reakcija u vezi sa Evroligom bila je sjajna i jedva čekam da zaigram.

Voker je takođe otkrio i zbog čega se odlučio za Monako.

- Samo sam želeo da budem deo kluba koji me želi i koji veruje u mene. Video sam da menadžment misli da mogu da igram na još višem nivou, to me je ubedilo da dođem. Želim da nastavim da igram košarku na visokom nivou, a Monako mi to omogućuje.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Obradović pre godinu dana kod Tarabića poželeo želju i ostvarila mu se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA