≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vildoza prvi put govorio po dolasku u Atinu: "Nikada nisam imao priliku da budem u timu sa Lesorom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je moj prvi put u OAKA kao igrač ovog tima, osećate se drugačije kada dolazite kao gost"

  • 2
Luka Vildoza i Matijas Lesor Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Atinski velikan nakon skoro deset godina sa velikim ambicijama ulazi u novu sezonu. Brojna velika imena su već dovedena, neka su još uvek u planu, ali niko ne može da spori da će u novoj takmičarskoj godini biti među glavnim favoritima za najviši plasman u Evroligi. Makar na papiru.

Jedan od novajlija je i doskorašnji igrač Crvene zvezde Luka Vildoza, koji se priključio treninzima poslednjih dana.

U prvoj izjavi za medije Argentinac je rekao da je uzbuđen što će igrati za Panatinaikos, a pomenuo je i velikog rivala iz prošle kampanje Matijasa Lesora.

- Osećam se uzbuđeno, veoma sam srećan što sam došao ovde. Ovde sam 2-3 dana, veoma je lepo upoznati sve i učiti šta je ova porodica iznutra. Ne mogu da dočekam početak sezone. Ovo je moj prvi put u OAKA kao igrač ovog tima, osećate se drugačije kada dolazite kao gost. Osećam istoriju hale.

- Već sam sreo Lesora, nikada nismo imali priliku da budemo u istom timu. Imam Slukasa kao saigrača, svi su dobri momci i spremni su za borbu, imaju iskustvo i mnogo toga su osvojili. Srećan sam što ih imam za saigrače. Biće ovo interesantna sezona, imamo važne igrače i možemo da izgradimo nešto važno. Moramo ići korak po korak. Počinjemo pripreme sada i moramo da radimo jako, to je jedini način na koji možete pobediti - zaključio je Luka Vildoza.

(Telegraf.rs)

Video: Najlepša srpska odbojkašica u Pioniru: Milica Tasić bodrila Crvenu zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    23. jul 2023 | 17:17

    Dobar je igrač ali previše se zabavlja u igri,hoće atraktivno da odigra i ima po tri,četiri izgubljene lopte,pitanje je da li može da igra na vrhunskom nivou celu sezonu,sklon je povredama,tanak u odbrani,pravo mesto je dvojka,PAO će biti u sredini tabele

  • 1389

    23. jul 2023 | 15:53

    Nikada od tebe igrač, brzo češ ti na klupu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA