≫ 

Važna promena u reprezentaciji Srbije: Poznato ko će biti novi kapiten u odsustvu Vladimira Lučića

 ≫ 

To znači da će on biti i lider ekipe

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nenad
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sasa

    23. jul 2023 | 16:24

    Veliki Srbin Jokić,,,eto koliko je Srbin kada ne želi da igra za reprezentaciju,,,,samo lični interes, a SRBIJA,,ne interesuje ga...jel bogatiti se lično a pričati da si Srbin je jedno, a boriti se za SRBIJU,,to mu ne pada na pamet...SRBIN...AHAHAHAHA,,bruka..

  • Cg

    23. jul 2023 | 15:55

    A sto bi prosle godine, operisa nokat i NAJNE repka, svi oni zele malo odmora i mira !

  • NekoKo

    23. jul 2023 | 15:44

    Vladimir Lučić .? O čemu vi ljudi pričate.? Jednostavno nije loš igrač i ok. je da bude deo repeztnacije, mada na osnovu partija koje je pružao u minuloj sezoni i to je diskutabilno.? Svakako daleko je on od naši glavnih igrača i nekoga ko pravi razliku na terenu. Naši najbitniji igrači za ovu akciju su Bogdanović i Jokić. Jokić neće igrati, što je nenadoknadiv gubitak jer nemamo ni jednog ni blizu njemu takvog igrača. Ni jedan jedini naš igrač bez obzira na poziciju ne može da se poredi po dominantnosti sa Jokićem osim donekle Bogdanović. Jokiće j ubedljivo najbolji, Bogi je ubedljivo drugi. Posle toga je sve tehničko pitanje... Naravno da su važni: Gudurić, Kalinić, Milutinov isl. ali nikako igrači poput Lučića, Jaramaza isl. Teodsić je imao bolju sezonu od Lučića i Jaramaza pa je odpedaliran.? Ne kažem da je ove sezone igrama apsolutno zaslužio da nosi nacionalni dres, ali je od svih Pešićevih fantamozgarija i bolji u apslutnom smsilu reči i bolje je odigrao sezonu. To su sve čienjnice veoma lako proverive. Ako laže koza rog ne laže. Ko nije pratio minulu sezonu, neka pogleda statistiku.? Ne znam šta drugo da mu kažem.? Neki potezi našeg saveza pre svega, a naravno i selektora su jednostavno preglupi, da ne idemo dalje i dublje jer osim termina glup ostaje samo u opciji da se radi o očiglednoj nameri da se košarkaška reprezentacija devastira u potpunosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA