Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se i čovek koji nikad nije odbio igranje za Srbiju: "Ma nije važno ko je tu, ko ne... Uz njih sam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velike reči nekadašnjeg centra reprezentacije

  • 8
Vladimir Štimac Foto: MN Press

Na pomen reprezentacije i igranja na velikim takmičenjima, jedna od najvećih i najboljih asocijacija jeste ime Vladimira Štimca, koji je svakoga leta igrao za nacionalni tim, kada god bi poziv stigao. Upravo se i on oglasio zbog čitave situacije.

Orlovi su imali, ali i dalje ih gaje, pred predstojeći Mundobasket, čak iako je tim Svetislava Pešića ostao bez nekolicine veoma važnih košarkaša.

Pred samo objavljivanje spiska, pojavile su se informacije da će Nikola Jokić propustiti turnir, kao i to da pored njega selektor neće moći da računa na Vasilija Micića, Nikolu Kalinića, Ognjena Jaramaza, Stefana Jovića...

Svoj sud o čitavoj situaciji je dao upravo i Štimac, koji se oglasio putem Tvitera.

- Ono što svake godine govorim i opet ću, ajmo da podržimo momke i Savez. Pustite sad ko neće, ko hoće. Jedna stvar je važna, a to su momci koji će da obuku na sebe taj sveti dres sa grbom pred kojim se stoji mirno i uzdignute glave. Nije mi bitno šta urade! Moji su i uvek sam sa njima! Bogdan je kapiten i nemam uopšte sumnje da će biti pravi na tom mestu i da će izvući maksimum kako iz sebe tako i iz saigrača - rekao je Štimac.

(Telegraf.rs)

Video: Štimac: Drago mi je da sam igrao protiv Stodemajera, možemo da se nosimo sa svakim u Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    24. jul 2023 | 14:06

    Sta uvijaš reci sta misliš o ovom kao i 90% Srba

  • markoBG

    24. jul 2023 | 15:24

    stimac, stimac nije igrao nigde a ne samo za srbiju, celu karijeru proveo na klupi kao navijac i on nije neko merilo bilo kome za bilo sta.bolje je da ste za primer uzeli bodirogu

  • StefanKG

    24. jul 2023 | 16:01

    Ko je ovaj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA