Vreme čitanja: oko 1 min.

Masovno se deli Bogdanov snimak s prethodnog prvenstva na kom nije igrao Jokić: "Ovo je moj kapiten"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači su ponosni što će lider biti čovek koji nikada nije rekao "ne" Srbiji

  • 5

Bogdan Bogdanović je novi kapiten Srbije i on je najzvučnije ime koje Orlovi imaju pred nastup na Mundobasketu, gde će naš tim igrati od 25. avgusta na Filipinima.

Svi su razočarani što na spisku nema i Nikole Jokića, najboljeg košarkaša sveta, sa kojim bi Srbija bila možda i glavni favorit za zlato.

Ovako, Bogdan će ponovo morati da povuče kada je najpotrebnije i da na svojim leđima iznese najveći teret i najveću odgovornost.

Mnoge je ovo podsetilo i na Evrobasket 2017. godine, koji je poslednje veliko takmičenje na kojem za Srbiju nije igrao Nikola Jokić, i tada bi takođe Srbija bila glavni favorit za titulu sa njim u timu.

Bogdanović je tada vukao koliko je mogao, ali je u finalu izgubio snagu protiv dua Dončić - Dragić i Srbija je ostala bez zlata.

Nakon tog finala, Bogdan Bogdanović se slomio emotivno pred novinarima i na kraju je zaplakao.

- Nije mi krivo što sam promašio to... nego što sam na kraju izgubio snagu - rekao je Bogdan tada, koji se suzdržavao da ne zaplače, ali na kraju nije uspeo da sakrije suze.

- Teško je, ali izdržaćemo - rekao je Bogdan.

Ovaj snimak sada se ponovo masovno deli među navijačima, koji su ponosni što će on da im bude kapiten i što je u pitanju košarkaš koji nikada nije rekao ne reprezentaciji, a jedini put kada je propustio takmičenje bilo je zbog povrede i operacije prošle godine za Evrobasket.

(Telegraf.rs)

Video: Šta je pisalo na ceduljici koju je Pešić dao Bogdanoviću na početku konferencije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    25. jul 2023 | 14:09

    Jesam Zvezdaš ali čovek je gromada. Ovaj bi zaplakao jedino kad bi mu konj uganio nogu.

  • Dragan

    25. jul 2023 | 14:54

    To je SRBIN!

  • Milicko

    25. jul 2023 | 14:19

    Kapà dole Ne volim Teovo ponašanje,ali on je uvek bio tu "Emotivno prazan"šta to znači? Da li se fizikalnu daje slobodan dan,mesec, kada se isprazni Jokić jeste veliki igrač,ali je propustio priliku da bude i najveći, u srcima svog naroda,da li je gledao kako Djordjević daje trojku Hrvatima u zadnjoj sekundi, ili kako Danilović kuća preko Sabonisa,Savića kako čuva Sabonisa...e tako se ulazi u legendu,istoriju, naša srca Naša košarka je puna trenutaka za ne zaborav Nema ničeg lepšeg, kada te svi otpišu, a ti izadješ sa zlatom,ispred skupštine pred 200000 svojih zemljaka, e tako se ulazi u istoriju,legendu...i ako si sada postupio i ti kao Teo kada te je slao u mek za sendvič, želim ti srecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA