Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najboljih i najplaćenijih košarkaša Evrolige reagovao na izjavu Zvezdana Terzića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Monaka se oglasio nakon što su košarkaškom Evropom prostrujale reči generalnog direktora šampiona Srbije

  • 40
Majk Džejms, Zvezdan Terzić Foto: MN Press/Nikola Tomić

Uzburkao je duhove u evropskoj košarci generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, svojom izjavom o Evroligi.

Generalni direktor fudbalskog kluba iz Srbije je u okviru gostovanja na RTS, u emisiji "Oko", poručio da Liga šampiona i Evroliga nikako ne mogu da se porede.

- Evroliga u košarci je drugorazredno takmičenje. Ono što je LŠ u fudbalu, gde igraju najbolji, to je NBA u košarci. Ne mogu da se porede fudbal i košarka. U Evropi se košarka igra u tri-četiri zemlje, fudbal se igra širom sveta, u svakoj zemlji. Španija, Turska, Grčka i Srbija, gde se još igra košarka? U košarci ste sa 35 miliona evra šampion Evrope, u fudbalu ne možete da priđete Ligi konferencija. U košarci Real i Barselona imaju duplo veći budžet kada igrate protiv njih, u fudbalu oni imaju 20 puta veći budžet - rekao je Terzić.

Odmah je ova njegova izjava odjeknula u košarkaškoj Evropi, preneli su je brojni specijalizovani košarkaški portali širom "starog kontineta", a ubrzo su počele da stižu i reakcije košarkaša i košarkaških radnika.

Jedan od onih koji su se oglasili na Tviteru je i Majk Džejms, jedan od najboljih igrača koji igraju u Evroligi, ujedno i najplaćenijih. On je na citat izjave Zvezdana Terzića reagovao emotikonom na svom Tviter profilu uz reči: "O, Bože".

Majk Džejms Printskrin: Twitter/@TheNatural_05

(Telegraf.rs)

Video: Terzić o Superligi i slučaju Kolubara: "FSS se sam zapetljao"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA