≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan težak udarac za Srbiju: Pokuševski ne ide na Mundobasket!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokuševski je početkom maja doživeo prelom šake, zbog čega je morao da po treći put u godinu dana odsustvuje sa parketa

  • 15
Aleksej Pokuševski Foto: Tanjug/AP

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski neće biti u timu Srbije na predstojećem Mundobasketu, pošto nije dobio dozvolu lekara da se priključi nacionalnoj selekciji, prenosi Sportski žurnal.

Član Oklahome nije dobio dozvolu doktora da trenira sa loptom sve do avgusta, što znači da je sprečen da se bori za mesto među 12 igrača koji će se naći u timu Srbije.

Pokuševski je početkom maja doživeo prelom šake, zbog čega je morao da po treći put u godinu dana odsustvuje sa parketa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    29. jul 2023 | 04:58

    Kakav težak udarac kad nikad nije ni igrao za Srbiju, niti ima želju, i opet će iskoristiti leto da"radi na svom telu" i spremi se za NBA sezonu. Ne treba ga više ni zvati , Jokića naročito, a ni Kalinića.

  • BOBA

    29. jul 2023 | 07:51

    Ako ćemo realno,Pokuševski još nije kvalitet za reprezentaciju,nije dokazan igrač,NBA je cirkus, da sem završnice,nisam siguran da bi imao mesta u nekom evro ligašu,isto i mladi Jović,moraju još da se dokazuju i imaju veću minutažu

  • Ned

    29. jul 2023 | 05:30

    Ko je taj?? Ko god je jednom odbio igrati za Srbiju nikada više ne treba biti pozvan. Niti jedan pojedinac nije veci i bitniji od Srbije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA