Vreme čitanja: oko 1 min.

Bešiktaš dobio pojačanje iz Mege

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kondicioni trener Marko Sekulić napušta klub posle šest godina

  • 0
Marko Sekulić kondicioni trener Foto: MN Press

Doskorašnji kondicioni trener Mege Marko Sekulić napušta klub posle šest godina. Njegova sledeća stanica biće turski Bešiktaš, gde je glavni trener ekipe Dušan Alimpijević. Ovu informaciju potvrdila je i Mega na svom zvaničnom Tviter nalogu.

On je u klub došao 2017. godine, dok je istu funkciju uporedo obavljao i u reprezentaciji Srbije.

- U svojih 15 godina dosadašnje karijere, sigurno je da mi je ovih 6 godina u Megi bilo najlepše. Da ne bih u nabrajanju nekog slučajno propustio, ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim trenerima i članovima stručnog štaba sa kojima sam zajedno radio, upravi kluba na ukazanom poverenju i obezbeđenim sjajnim uslovima za rad, svim igračima koji su za to vreme prošli kroz Megu na međusobnoj komunikaciji i poštovanju, kao i svim zaposlenima u hali Mega Factory koji su maksimalno bili posvećeni našim potrebama - rekao je Sekulić.

O fizičkoj spremi košarkaša Mege ubuduće će brinuti Sekulićev doskorašnji saradnik Pavle Tasić.

Sekulić je kao kondicioni trener radio u Polifarmu (Poljska), PBG Basket-u (Poljska), Hemofarmu, kao i u odbojkaškim klubovima Volero (Švajcarska) i Alba (Rumunija).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA