≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"O ljudskom ološu kada dođe vreme, on je izrod": Jusuf Nurkić pobesneo zbog teških optužbi oca posle venčanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije birao reči poznati košarkaš iz Bosne i Hercegovine

  • 24
Jusuf Nurkić Printskrin: Youtube/Sport Klub

Mnogo prašine podiglo se nakon saznanja da najbolji košarkaš iz Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić nije pozvao svog oca na svadbu koja je proteklog vikenda bila održana u Splitu, a gde je stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Eminom Durić.

Njegov otac Hamiz bio je toliko ogorčen činjenicom da nije prisustvovao jednom od najvećih događaja u životu njegovog sina, a u razgovoru za "Avaz" otkrio je da je ovo velika sramota i za njega, ali i za Jusufa.

- Žao mi jeste, ali nisam mogao da utičem na to. Žao mi je, ovo je velika sramota za mene, a trebalo bi biti sramota i za njega, posebno jer je javna ličnost. Bez obzira što ga predstavljaju kao jednu veličinu, on od 2017. godine ne priča sa ocem - objasnio je Hamiz za "Avaz".

On je za sve okrivio Jusufovu majku, kao i menadžera Enesa Trnovčevića, tvrdeći da zbog njih popularni košarkaš ne želi da se pomiri sa njim.

- To je moje dete, ja njega ne mogu da mrzim. On mora da zna ko je bio žrtva. Ja sam izdržao rat, strašne stvari, a da ne mogu sve ostalo. Imam mnogo čvršći karakter nego što pojedini misle. Žao mi je zbog druge strane, prijatelja koji to malo trpe - dodao je Hamiz.

Međutim, nije se puno čekalo na odgovor Jusufa Nurkića. Košarkaš iz Bosne i Hercegovine nije birao reči za svog oca, nazvavši ga ološem.

- Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku celi život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vreme. Moja porodica jesu ovi ovde na videu - napisao je Nurkić na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Jusuf Nurkić oteo i bacio telefon dečaka iz publike: Incident Bosanca na NBA utakmici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA