Vreme čitanja: oko 1 min.

Bravo, devojke! Juniorke Srbije u polufinalu Evrobasketa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najraspoloženija u našem timu bila je Nevena Rosić sa 23 poena

  • 2
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije U20 Foto: FIBA

Ženska juniorska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evrobasketa za igračice do 20 godina koje se održava u Litvaniji. 

Devojke koje sa klupe predvodi Dajana Butulija bile su bolje od reprezentacije Turske sa 70:46 i sada čekaju protivnika u borbi za medalju, a to će biti pobednik duela Portugala i Letonije, koji je na programu od 19.30.

Naša ekipa je već u prvoj deonici pobegla na deset poena razlike, i to najviše preko raspoložene Nevene Rosić, te je nakon toga Turkinjama bilo jako teško da se vrate u meč. Uspevale  su u nekoliko navrata da priđu na pet poena zaostatka, ali ne i da se u potpunosti vrate.

Najraspoloženija u našem timu bila je Nevena Rosić sa 23 poena, a pratila je Katarina Knežević sa 10 poena i osam skokova, dok je Anđela Matić ubacila devet poena, uz šest skokova i pet asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Preslatki snimak Nedovića koji u krilu drži ćerkicu i iz sveg srca navija za Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    4. avgust 2023 | 19:27

    Tako jeeee, bravo devojke. Sve se vraca u normalu od kada je partizan sampion aba lige. Sada ce i seniori da doguraju daleko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA