Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nemanja Bjelica atleta? Smeh": Bivši saigrač Srbina se našalio na račun košarkaša i ChatGPT-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je u pravu?

  • 1
Nikola Jokić, Nemanja Bjelica, Nikola Milutinov, Vasilije Micić, Vladimir Lučić, košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Veštačka inteligencija "ChatGPT" uzima sve više maha u svakodnevnom životu, ali isto tako se koristi i za neka objašnjenja i mišljenja koja su vezana za sport. Njega su inostrani mediji iskoristili i da upitaju o savršenom košarkašu iz Srbije, gde je rezultat pomalo i iznenadio sve.

ChatGPT je rekao da je najsavršeniji košarkaš u istoriji Srbije zapravo Miloš Teodosić, koji poseduje šut kao Peđa Stojaković, barata loptom poput Saše Đorđevića, ima košarkaški IQ kao Vlade Divac, lider je poput Bodiroge, dok ima i atleticizam Nemanje Bjelice.

Upravo je poslednja stavka naišla i na dosta pitanja, kao i smeh jednog od njegovih bivših saigrača.

Kajl Gaj je ovog leta pojačao Panatinaikos, a košarkaš je tokom karijere igrao u Sakramento Kingsima zajedno sa Srbinom, te je i jasno odakle polaze ove šale, koje sigurno nisu tu zbog negativne prirode.

Kratko je Amerikanac na Tviteru ostavio komentar.

- Atleticizam Nemanje Bjelice - napisao je Kajl Gaj uz emotikone na kojima "umire" od smeha. Rekacija srpskog košarkaša je izostala.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić: Bjelica ne igra protiv Grčke, Gudurić upitan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA