Vreme čitanja: oko 1 min.

"Drim tim" jako loše startovao pripreme za Mudnobasket: Tim od NBA igrača očitao lekciju reprezentaciji SAD

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imaju vremena da se poprave

  • 1
Steve Kerr Foto: Tanjug/AP

Pripreme za Mundobasket su u punom jeku, sve reprezentacije se spremaju da pokažu od čega su satkane na ovom Svetskom prvenstvu, a neke jednostavno i ne prikazuju ono što se od njih očekuje. Jedna od njih jeste i SAD.

Košarkaška reprezentacija SAD-a, koja je na Mundobasket krenula bez najvećih zvezda, nije imala dobar početak priprema, pošto su u prvoj "utakmici" igrali protiv tima sastavljenog od NBA igrača, gde su poraženi nakon 20 minuta rezultatom 47:39.

Ovo se i ne može nazvai pravom utakmicom, pošto je Stiv Ker apsolutno miran, nije tražio tajm-aute već je jednostavno pustio da se igra svih 20 minuta.

Tim sastavljen od NBA igrača je predvodio Kejd Kaningem, prvi pik sa drafta 2021. godine, čovek koji je i propustio skoro čitavu prethodnu sezonu zbog povrede, ali je očigledno i više nego spreman za novu NBA sezonu.

Jedan od igrača koji je ovoga puta bio u reprezentaciji SAD jeste Tajris Haliburton, koji je takođe bio u "timu NBA igrača" pre dve godine, kada je savladao reprezentaciju, ali je ta reprezentacija kasnije osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Mladi su odradili svoje stvari danas - kratak je bio Haliburton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hhdh

    5. avgust 2023 | 10:21

    Realno, veoma dobra priprema, vidis na djelu 20+ igraca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA