≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetislav Pešić govorio o stanju povređenih igrača Partizana: "Oni su još u procesu rehabilitacije..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Žao nam je što Jaramaz i Pokuševski nisu mogli da nastave"

  • 1
Svetislav Pešić Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Košarkaška reprezentacija Srbije privodi kraju prvi deo priprema za Mundobasket koji počinje krajem avgusta. Stara Pazova je bila dom naših igrača i stručnog štaba, a odigrana su i dva prijateljska meča u kojima su pobeđene selekcije Bosne i Hercegovine i Poljske.

Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je o igračima koji trenutno ne rade sa ekipom, ali i onima koji će se priključiti ubrzo, a nadovezao se i na pomenute utakmice i predstojeći Akropolis kup.

- Ja uvek kažem nema problema, ima rešenja. Žao nam je što Jaramaz i Pokuševski nisu mogli da nastave, imamo situaciju sa Trifunović i Smailagićem. Oni su još u procesu rehabilitacije, očekujemo svaki dan da se priključe, videćemo kako će to da ide. Što se tiče ostalih oni su dosta dobri, imali smo dve utakmice, dve trening utakmice.

- Nije bilo tajnih ili bilo kakvih, već želja da budemo sami, da možemo da treniramo, a ne da igramo. To se pokazalo kao pun pogodak, imali smo dosta dobre, ambiciozne i agresivne protivnike koji se spremaju za kvalifikacije za Olimpijske igre. Sada počinju utakmice na Akropolis kupu u Atini, to su prve zvanične utakmice, nadamo se da će nam pomoći dosta jer smo u procesu uigravanja. Želimo da se predstavimo u dobrom svetlu - rekao je Svetislav Pešić.

Svetsko prvenstvo počinje 25. avgusta. Srbija je u grupi sa Kinom, Južnim Sudanom i Portorikom.

(Telegraf.rs)

Video: Šta je pisalo na ceduljici koju je Pešić dao Bogdanoviću na početku konferencije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA