≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grci žele titulu Evrolige: Džejms i Dorsi na putu za Atinu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpijakos i Panatinaikos stvaraju moćne timove

  • 0
majk džejms Foto: MN Press

Evroligaški timovi nastavljaju sa sklapanjem ekipa za narednu sezonu, a kada je reč o transferima veliku prašinu podigli su grčki timovi Olimpijakos i Panatinaikos. 

Tako, grčki Sport24, navodi da bi "novi potres" kada je reč o letnjim transferima mogli da naprave upravo atinski velikani koji su rešeni da konkurišu za titulu u narednoj sezoni. Sa jedne strane Olimpijakos je ostao bez prve zvezde, Saše Vezenkova koji je otišao u Sakramento i sledeeće sezone će igrati NBA ligu. Baš zato, Pirejci žele u svojim redovima Majka Džejmsa.

Kako piše grčki portal, tridesettrogodišnji Amerikanac je pod ugovorom sa timom Saše Obradovića. Ali, Olimpijakos vidi svoju šansu u dolasku Kembe Vokera u Monako, kao i ne baš sjajnih odnosa Džejmsa i srpskog stručnjaka.

Takođe, klub se oglasio i istakao da ne dovodi u svoje redove igrače pod ugovorom. Ali, ovo leto je pokazalo da je sve moguće. Uz to, u klubu su još dve zvezde, Eli Okobo i Džordan Lojd.

Sa druge strane, Panatinaikos je najaktivniji na tržištu. Trener Ergin Ataman je rešen da napravi konkurentan tim koji će napasti titulu, a, i pored brojnih pojačanja, ne želi da se zaustavi. Tako, Grci navode da je sledeća meta atinskih Zelenih Tajler Dorsi.

Tako, Panatinaikos čeka "mig" iz Istanbula, pa je transfer iskusnog Dorsija jedan od onih koji se očekuje u narednim nedeljama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA