Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlići poraženi od Grka na startu Evropskog prvenstva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sledeći rival je Poljska

  • 6
Košarkaška reprezentacija Srbije U16 Foto: fiba.basketball

Muška U16 reprezentacija Srbije porazom je startovala na Evrpskom prvenstvu u Skoplju pošto je u prvom kolu takmičenja po grupama poražen od Grčke 75:55. 

Posle solidnog početka, tokom koga su naši Orlići uspevali da ostanu korak ispred rivala, u petom minutu vodili 10:7, Grčka je ipak bila ta koja je prva uspela da nametne tempo i odlepi se. Tako se na prvi mali odmor otišlo sa plus 9 za grčki tim – 15:24. Ispostavilo se da su to bili trenuci kada je rezultat i prelomljen. Uz sve napore koje je uložio, naš tim nije uspeo da se vrati u egal.

Sledeći rival Orlića u nedelju od 18.30 je Poljska koja je u prvom kolu pobedila Letoniju 94:60.

Najefikasniji i jedini sa dvocifrenim učinkom u našem timu bio je Ognjen Srzentić sa 13 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lane

    6. avgust 2023 | 15:27

    Nekompetentnijeg trenera dugo nisam video. Ima na raspolaganju nekoliko najtalentovanijih igraca u Evropi u tom godistu, a uspeo je da ih skrajne. Postavka igre katastrofa, neadekvatan raspored igraca po pozicijama, nema timske igre, svako vuce na svoju stranu, maltretira sa izmenama, niko ne moze da se razigra, sem Bjelica i Zelica?! Ovo je enigma, prosecan Zelic ispred talentovanih igraca?! Pa Jovanovic sa onolikom minutazom?! Izuzetno netalentovan trener.

  • Maj

    6. avgust 2023 | 07:11

    Trener preko veze, decko pao sa marsa, deca preko veze igraju, sup pod hitno u kss, poljska ce da ih dobije 50razlike,od francuske gube 40

  • Maj

    6. avgust 2023 | 08:42

    Selektor nije ni za maltu,a igra katastrofa, b divizija dogodine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA