≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Čančar posle povrede zbog koje propušta Mundobasket: "Radovao sam se, sada ću biti navijač"

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Vlatko Čančar Foto: Telegraf.rs

Košarkaška reprezentacija Slovenije oslabljena će otići na predstojeće Svetsko prvenstov u košarci pošto je povrada Vlatka Čančara teže prirode.

Saigrač Nikole Jokića je pokidao levi prednji ukršteni ligament kolena, a posle povrede golasio se za sajt slovenačkog saveza.

- Veoma sam se radovao svom prvom nastupu na Svetskom prvenstvu, ali sudbina je, nažalost, stala na put mojim planovima. Naravno, mnogo sam razočaran, ali povrede su sastavni deo sporta i moram optimistično da gledam napred. Verujem da ću se vratiti pod koš još jači - rekao je Čančar za sajt tamošnjeg saveza i dodao:

- Zahvaljujem se saigračima i stručnom štabu reprezentacije na podršci koju su mi pružili ovih dana. Reprezentaciji želim da u ovako dobroj atmosferi nastavi pripreme i da odlučno ode na Svetsko prvenstvo. Siguran sam da će se momci još više okupiti, dati sve od sebe na terenu i želim im mnogoo sreće. Nažalost, pratiću ih samo iz daljine, ali obećavam da ću biti njihov najglasniji navijač - poručio je Čančar.

U utorak će SLoveniji u nastavku priprema rival biti Crna Gora u "Stožicama" od 18 sati.

Potom Slovencima sledi turnir u Malagi, gde će na obeležavanju 100 godina košarke u Španiji, igrati protiv domaćina 11. avgusta, a dan kasnije sledi okršaj sa SAD.

Pre Mundobasketa izabranici Aleksandra Sekulića odigraće još jedan duel 19. avgusta portiv Japana u Tokiju.

(Telegraf.rs)

Video: "Sada smo shvatili da svi igraju košarku i da nema lakih protivnika": Čančar posle poraza od Poljske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA