Vreme čitanja: oko 1 min.

Javio se ponovo Lesor: Nisam želeo da odem iz Partizana, ali...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuz se oporavlja od povrede

  • 4
KK Partizan Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Matijas Lesor trenutno pokušava da zaleči povredu kako bi mogao da se priključi reprezentaciji Francuske na pripremama za Svetsko prvenstvo.

I dok je njegovo igranje na Mundobasketu pod znakom pitanja, on je u centru pažnje grčkih medija zbog prelaska u Panatinaikos.

Iskusni centar je dao novi intervju u kome je objasnio zašto je napustio Partizan.

- Bio je to komplikovan izbor. Nisam želeo da odem iz Partizana, ali činjenica da sam se pridružio Panatinaikosu i pronašao projekat sličan onom koji sam imao - klub koji želi da dođe do vrha, koji potpisuje odlične igrače, a meni daje vreme za igru, to me motiviše. Znamo i da u Atini može da bude ludo sa navijačima i dva rivalska kluba. Jedva čekam da vidim kako gori OAKA, kao u Beogradu sa Partizanom - rekao je Lesor.

Što se tiče njegovog zdravstvenog stanja, kaže da je bolje nego prethodne nedelje i da se njegova želja da igra na Mundobasketu ne dovodi u pitanje.

- Malo po malo napredujem, stvari su mnogo bolje od prošle nedelje. Radio sam dosta tretmana sa fizioterapeutima tima. Već sam bio povređen kada sam stigao na pripreme. Stvarno želim da učestvujem na događaju kao što je Svetsko prvenstvo. Turnir je prilično kratak u odnosu na klupsku sezonu. Kratki su i rokovi pa je sve teže. Učestvujem na video sesijama, radim rehabilitacioni program.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor uz zvučnike dominira u hodnicima Arene uz grobarske zvučnike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA